Hector onderuit in Boekelo

Na de puntendeling van vorige week tegen VIOS Beltrum kreeg SV Hector vanmiddag een nederlaag te slikken in Boekelo. Het uitduel tegen BSC/Unisson werd met 3-1 verloren. Na een gelijk opgaand begin kwam Hector op fraaie wijze op voorsprong. Een schot van Wesley Zwoferink vanaf eigen helft (!) viel na 20 minuten via de binnenkant van de paal binnen: 0-1. tien minuten later werd het gelijk toen een bal uit een vrije trap door de verdedigers gemist werd en bij de tweede paal werd binnen geschoten. Lang leek Hector een punt mee te kunnen nemen maar vijf minuten voor tijd ging het toch mis toen een bal uit een hoekschop werd binnen gekopt: 2-1. Hector ging met een opportunistisch slotoffensief nog wel op jacht naar de gelijkmaker maar moest dat bekopen met nog een tegentreffer. 3-1 dus. Bij Hector maakte de jonge Johan van Nieuwenburg als invaller zijn debuut in het eerste elftal van Hector.

Gerelateerde berichten

  • Hector gokt en verliest in Boekelo18 februari 2018 Hector gokt en verliest in Boekelo Hector leek in het uitduel tegen BSC Unisson lang af te stevenen op een punt na een doelpuntloos gelijkspel maar de cijfers op het ascorebord waren uiteindelijk ontluisterend. Het werd 3-0 […]
  • Hector in extremis langs Diepenheim: 3-227 oktober 2019 Hector in extremis langs Diepenheim: 3-2 Hector heeft de eerste zege in het nieuwe voetbalseizoen te pakken. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kwam vanmiddag in de Hofderby tegen vv Diepenheim twee keer op achterstand maar won […]
  • Hector speelt weer gelijk2 oktober 2016 Hector speelt weer gelijk Hector heeft vandaag voor de derde opeenvolgende keer gelijk gespeeld. De thuiswedstrijd tegen FC Het Centrum uit Enschede eindigde in 3-3 na een leuke wedstrijd waarin het bij rust 1-1 […]
  • Sneu verlies Hector in Beltrum16 februari 2020 Sneu verlies Hector in Beltrum Hector leek lang op weg naar een gelijkspel in het uitduel met VIOS in Beltrum maar stapte uiteindelijk toch met lege handen van het veld. Het werd 2-1 in het Gelderse dorp na een […]
  • Hector klopt topper Reunie in doelpuntenrijke wedstrijd10 november 2019 Hector klopt topper Reunie in doelpuntenrijke wedstrijd Hector heeft de tweede zege in het seizoen binnen, en wat voor één. Het nog ongeslagen Reunie uit Borculo werd op 't Doesgoor met 4-3 verslagen. Een benutte penalty van Wesley Zwoferink […]