Hector onderuit in Boekelo

Na de puntendeling van vorige week tegen VIOS Beltrum kreeg SV Hector vanmiddag een nederlaag te slikken in Boekelo. Het uitduel tegen BSC/Unisson werd met 3-1 verloren. Na een gelijk opgaand begin kwam Hector op fraaie wijze op voorsprong. Een schot van Wesley Zwoferink vanaf eigen helft (!) viel na 20 minuten via de binnenkant van de paal binnen: 0-1. tien minuten later werd het gelijk toen een bal uit een vrije trap door de verdedigers gemist werd en bij de tweede paal werd binnen geschoten. Lang leek Hector een punt mee te kunnen nemen maar vijf minuten voor tijd ging het toch mis toen een bal uit een hoekschop werd binnen gekopt: 2-1. Hector ging met een opportunistisch slotoffensief nog wel op jacht naar de gelijkmaker maar moest dat bekopen met nog een tegentreffer. 3-1 dus. Bij Hector maakte de jonge Johan van Nieuwenburg als invaller zijn debuut in het eerste elftal van Hector.

Gerelateerde berichten

  • Hector gokt en verliest in Boekelo18 februari 2018 Hector gokt en verliest in Boekelo Hector leek in het uitduel tegen BSC Unisson lang af te stevenen op een punt na een doelpuntloos gelijkspel maar de cijfers op het ascorebord waren uiteindelijk ontluisterend. Het werd 3-0 […]
  • Hector speelt weer gelijk2 oktober 2016 Hector speelt weer gelijk Hector heeft vandaag voor de derde opeenvolgende keer gelijk gespeeld. De thuiswedstrijd tegen FC Het Centrum uit Enschede eindigde in 3-3 na een leuke wedstrijd waarin het bij rust 1-1 […]
  • Hector veilig na eclatante zege op Enter13 mei 2018 Hector veilig na eclatante zege op Enter Hector speelt ook volgend seizoen in de vierde klasse. De ploeg van trainer Mark Dijkstra speelde zich vanmiddag veilig door met 4-0 te winnen van hekkensluiter sv Enter waarvoor het doek […]
  • Hector drukt GFC dieper in de zorgen23 april 2017 Hector drukt GFC dieper in de zorgen Hector was vandaag spekkoper in de Goorse stadsderby tegen GFC. Het werd 1-0 op sportpark 't Doesgoor door een goal van Wesley Zwoferink. Hector is door de zege nagenoeg veilig in de […]
  • Hector geeft wedstrijd in acht minuten weg12 maart 2017 Hector geeft wedstrijd in acht minuten weg Een zure nederlaag vandaag voor sv Hector. De ploeg van trainer Mark Dijkstra ging in Boekelo met 5-2 onderuit tegen BSC Unisson. Na twintig minuten kwam de thuisploeg, in […]