Hector onderuit in Boekelo

Na de puntendeling van vorige week tegen VIOS Beltrum kreeg SV Hector vanmiddag een nederlaag te slikken in Boekelo. Het uitduel tegen BSC/Unisson werd met 3-1 verloren. Na een gelijk opgaand begin kwam Hector op fraaie wijze op voorsprong. Een schot van Wesley Zwoferink vanaf eigen helft (!) viel na 20 minuten via de binnenkant van de paal binnen: 0-1. tien minuten later werd het gelijk toen een bal uit een vrije trap door de verdedigers gemist werd en bij de tweede paal werd binnen geschoten. Lang leek Hector een punt mee te kunnen nemen maar vijf minuten voor tijd ging het toch mis toen een bal uit een hoekschop werd binnen gekopt: 2-1. Hector ging met een opportunistisch slotoffensief nog wel op jacht naar de gelijkmaker maar moest dat bekopen met nog een tegentreffer. 3-1 dus. Bij Hector maakte de jonge Johan van Nieuwenburg als invaller zijn debuut in het eerste elftal van Hector.