Twenthe komt in Rietmolen niet verder dan 1-1

Het vorig jaar uit de derde klasse gedegradeerde vv Twenthe kan tot dusver in de vierde klasse nog niet imponeren. De ploeg van trainer Hans Dirksen moest na de puntendeling van vorige week thuis tegen Neede ook vandaag genoegen nemen met een gelijkspel. In en tegen Rietmolen werd het evenals in de eerste speelronde 1-1. In een rommelige eerste helft met kansen voor beide ploegen werd niet gescoord. Na rust kwam Twenthe op voorsprong door een treffer van Jeffrey Asbroek. Die voorsprong stond lang op het bord totdat Twenthe, niet voor het eerst, een penalty tegen kreeg in de slotfase. Die werd benut waardoor er na negentig minuten een 1-1 stand op het scorebord stond en Twenthe dus genoegen moet nemen met een punt.

De 0-1 van Jeffrey Asbroek wordt gevierd in Rietmolen

Gerelateerde berichten

  • Hector wil stap omhoog zetten, Twenthe voor cruciaal duel15 oktober 2016 Hector wil stap omhoog zetten, Twenthe voor cruciaal duel Het was de tweede seizoenszege voor Hector afgelopen zondag tegen TVO en dat smaakt naar meer. Na een forse nederlaag en drie gelijke spelen wonnen de groen witten weer eens en dat biedt […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Twenthe op jacht naar eerherstel29 september 2018 Twenthe op jacht naar eerherstel Voor vv Twenthe staat de tweede competitieronde in de derde klasse A vooral in het teken van een goed resultaat om het vertrouwen een boost te geven. De ploeg van trainer Hans Dirksen was […]
  • Twenthe houdt promotiekansen levend na winst in Eerbeek20 mei 2018 Twenthe houdt promotiekansen levend na winst in Eerbeek Twenthe maakt nog steeds kan op de derde periodetitel. De ploeg van de scheidende trainer Michiel Mensink won vanmiddag zonder al teveel moeite in Eerbeek van hekkensluiter Eerbeekse boys […]
  • Biesemaat weer trefzeker voor winnend Hector16 oktober 2016 Biesemaat weer trefzeker voor winnend Hector Vorige week greep hij al zijn kans in de basis-elf van Hector door twee goals te maken in de met 1-3 gewonnen wedstrijd tegen TVO. In het thuisduel tegen Rietmolen herhaalde Rick Biesemaat […]