Twenthe komt in Rietmolen niet verder dan 1-1

Het vorig jaar uit de derde klasse gedegradeerde vv Twenthe kan tot dusver in de vierde klasse nog niet imponeren. De ploeg van trainer Hans Dirksen moest na de puntendeling van vorige week thuis tegen Neede ook vandaag genoegen nemen met een gelijkspel. In en tegen Rietmolen werd het evenals in de eerste speelronde 1-1. In een rommelige eerste helft met kansen voor beide ploegen werd niet gescoord. Na rust kwam Twenthe op voorsprong door een treffer van Jeffrey Asbroek. Die voorsprong stond lang op het bord totdat Twenthe, niet voor het eerst, een penalty tegen kreeg in de slotfase. Die werd benut waardoor er na negentig minuten een 1-1 stand op het scorebord stond en Twenthe dus genoegen moet nemen met een punt.

De 0-1 van Jeffrey Asbroek wordt gevierd in Rietmolen