Coverband Doe Maar bij De Ster

Was jij begin jaren ’80 ook groot fan van de band Doe Maar? Dan is het zaterdag bijna een must om naar De Ster te komen. Daar komt de coverband Skunk optreden. De populaire Nederpop-band zal om 20.00 uur aftrappen. De entree is gratis.

Gerelateerde berichten

  • Dirty Daddies, Inwonersmarkt en Doe Maar…4 oktober 2019 Dirty Daddies, Inwonersmarkt en Doe Maar… De evenementenkalender voor dit weekeinde vermeldt allereerst de opening van het nieuwe Klimbos, vanmiddag bij kinderboerderij 't Kukelnest. Vanavond is het weer bal en ongetwijfeld vol […]
  • Bijzonder fotomoment bij De Smidse…5 juli 2017 Bijzonder fotomoment bij De Smidse… Een bijzondere gast, gisteravond aan tafel bij Bar Bistro d'Olde Smidse. Daar was de bekende zanger/muzikant Hennie Vrienten. Gewoon om een hapje te eten. Het popidool van de band Doe […]
  • Todos Lo Saben in Alleman13 maart 2019 Todos Lo Saben in Alleman Op dinsdag 19 maart 2019 draait filmhuis Alleman de film Todos Lo Saben. Dit psychologisch drama uit 2018 van Asghar Farhadi begint om 20.00 uur. De entree bedraagt zes euro.
  • Eindelijk weer dicht bij moeder…26 mei 2020 Eindelijk weer dicht bij moeder… Een gedenkwaardig moment gistermiddag bij Huize Herfstzon. Daar werd het zogenoemde 'bezoekerscafé' geopend. Door de versoepeling van de Coronaregels mogen verpleeghuizen voorzichtig weer […]
  • Torentjes weer terug op de Laarschool19 april 2011 Torentjes weer terug op de Laarschool De Laarschool krijgt langzamerhand haar gezicht weer terug. Het oude gebouw, dat begin 1930 gebouwd is, was tot midden jaren '80 de school van menig Gorenaar. Dit jaar wordt het pand voor […]