Van Ommen centraal in Portret

René van Ommen is zondag te gast bij Hofstreek Portret. De Gorenaar is een bekende in ’t Twentse Haagje door zijn vele werkzaamheden. Zowel beroepshalve als door zijn voorzitterschap van voetbalvereniging Hector. Zondag 6 oktober tussen 11.00 en 12.00 uur kunt u naar Hofstreek Portret luisteren om alles te weten te komen van Van Ommen. De herhaling van deze uitzending is op maandag 9 september om 20.00 uur. Hofstreek FM is te ontvangen op 107.6 FM en op 107.0 FM Markelo in de ether en op de kabel in de gehele Hof van Twente. Het programma wordt gepresenteerd door Ciska Freriksen. 


Gerelateerde berichten

  • Van der Ploeg in Portret8 mei 2019 Van der Ploeg in Portret Annemarieke van der Ploeg is zondag te gast in Portret van Hofstreek FM. Ze is nog relatief onbekend in Goor. Maar voor de leerlingen van de muziekschool in De Reggehof is zij een bekende […]
  • Ismail Gögen te gast in Portret3 april 2018 Ismail Gögen te gast in Portret In Hofstreek Portret is zondag de 40-jarige Ismail Gögen te gast. Gögen  woont momenteel nog met wat ondersteuning in Rijssen, maar komt volgende maand terug naar Goor. Hij is enthousiast […]
  • Koster te Wierik in radio-portret4 september 2015 Koster te Wierik in radio-portret Het leven van Henny te Wierik staat komende zondag centraal in het programma Portret van Hofstreek FM. Te Wierik is koster in de Petrus en Paulus-parochie en vervoert hij cliënten van […]
  • Liga Vilmane zondag in Portret28 november 2018 Liga Vilmane zondag in Portret Liga Vilmane is zondag te gast in Portret. Ze is geboren en getogen in Letland, waar ze ook  de eerste muzikale stappen heeft gezet. Na haar opleiding op het conservatorium in Enschede […]
  • Paul Gelen centraal in Portret9 september 2015 Paul Gelen centraal in Portret Paul Gelen is zondag te gast in het radio-programma Portret. De Gorenaar staat een uur lang centraal op de lokale radio en zal vertellen over zijn Stichting Goal, waarmee hij het hele jaar […]