Jeugdkoren Kick It zien levenslicht

“Energiek, stoer, maar bovenal met veel plezier. Samen zingen is het mooiste wat er is.” Met die enthousiaste woorden omschrijven de oprichters en dirigenten Bernadette en Merel Brunnekreef de ‘vibe’ van hun twee nieuwe jeugdkoren KICK IT! Der beide dirigenten hebben na het stoppen van kerkkoor de PeePeetjes de handschoenen opgepakt om jonge kinderen weer aan het zingen te krijgen in ’t Twentse Haagje. “Elk eind is een start van iets nieuws. Omdat het zo ontzettend leuk is om te zingen met kinderen, wilden we dit heel graag blijven doen en ons enthousiasme voor muziek met hen blijven delen.”

Zing je graag? Kom dan vooral eens gezellig meedoen en laat je horen! Iedere vrijdag, met uitzondering van de schoolvakanties, is er een repetitie onder leiding van Bernadette en Merel Brunnekreef voor kinderen van de basisschool (vanaf +/- 6 jaar) van 16.00 uur tot 16.40 uur. Daarna volgt er een repetitie voor leerlingen van de middelbare school. Deze start om 16.40 uur tot 17.15 uur onder leiding van Merel Brunnekreef. De repetities van KICK IT! vinden plaats in de Heeckerenschool in Goor.