Jeugdkoren Kick It zien levenslicht

“Energiek, stoer, maar bovenal met veel plezier. Samen zingen is het mooiste wat er is.” Met die enthousiaste woorden omschrijven de oprichters en dirigenten Bernadette en Merel Brunnekreef de ‘vibe’ van hun twee nieuwe jeugdkoren KICK IT! Der beide dirigenten hebben na het stoppen van kerkkoor de PeePeetjes de handschoenen opgepakt om jonge kinderen weer aan het zingen te krijgen in ’t Twentse Haagje. “Elk eind is een start van iets nieuws. Omdat het zo ontzettend leuk is om te zingen met kinderen, wilden we dit heel graag blijven doen en ons enthousiasme voor muziek met hen blijven delen.”

Zing je graag? Kom dan vooral eens gezellig meedoen en laat je horen! Iedere vrijdag, met uitzondering van de schoolvakanties, is er een repetitie onder leiding van Bernadette en Merel Brunnekreef voor kinderen van de basisschool (vanaf +/- 6 jaar) van 16.00 uur tot 16.40 uur. Daarna volgt er een repetitie voor leerlingen van de middelbare school. Deze start om 16.40 uur tot 17.15 uur onder leiding van Merel Brunnekreef. De repetities van KICK IT! vinden plaats in de Heeckerenschool in Goor.

Gerelateerde berichten

  • Kick It viert eerste verjaardag met open repetitie28 oktober 2020 Kick It viert eerste verjaardag met open repetitie Jeugdkoor Kick It bestaat deze week alweer één jaar. Om dit te vieren is er vrijdag een open repetitie. "We willen graag alle jeugd laten ervaren hoe gaaf het is om samen te zingen", laat […]
  • PeePeetjes zingen tijdens Schotse kerstshow in de Gelredome17 oktober 2017 PeePeetjes zingen tijdens Schotse kerstshow in de Gelredome Het Goorse kinderkoor De PeePeetjes gaat op 23 december zingen tijdens een grote kerstshow onder de naam Music Show Scotland, één van de grootste Schotse muziekproducties ter wereld. In […]
  • Spannende tijden voor de Peepeetjes14 december 2017 Spannende tijden voor de Peepeetjes Voor de jonge zangtalenten van de Peepeetjers breken spannende en drukke tijden aan. Het kinderkoor dat onder leiding staat van Bernadette en Merel Brunnekreef staat morgenavond in de […]
  • Nieuw Goors koor: LEF12 september 2017 Nieuw Goors koor: LEF Een fonkelnieuw koor zal vandaag in Goor het levenslicht zien met de eerste repetitie bij kinderboerderij Het Kukelnest. LEF is de naam van een nieuwe Vocal-group die nu al 15 leden telt. […]
  • Peepeetjes zingen Pink Floyd…25 april 2016 Peepeetjes zingen Pink Floyd… Een bijzonder weekeinde voor de zingende kinderen van de Peepeetjes. Het Goorse kinderkoor was uitgenodigd om mee te zingen met de Pink Floyd Tribute band in de Hengelose poptempel […]