Skoda-sleutel gevonden Scherpenzeelseweg

Langs de Scherpenzeelseweg, ter hoogte van hockeyclub GMHC, is een Skoda-autosleutel gevonden. Mist u deze, neem dan contact op met aarsentim@nullgmail.com.

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Sleutel met sleutelhanger gevonden16 juli 2019 Sleutel met sleutelhanger gevonden In het Goorse is een sleutel met sleutelhanger gevonden. Mist u deze, neem dan contact op met 06-40296376.
  • Spijkerjasje gevonden langs weg richting Delden16 juli 2018 Spijkerjasje gevonden langs weg richting Delden Op het fietspad van Goor naar Delden is gistermiddag een spijkerjasje gevonden. Mist u deze, neem dan contact op met 06-14035838.  
  • Sleutels bij Carwash gevonden (UPDATE)1 maart 2020 Sleutels bij Carwash gevonden (UPDATE) Rob Jacobi heeft zondagmiddag sleutels gevonden bij Carwash aan de Entersestraat. Wie ze mist kan contact opnemen met hem. De sleutels staan op onderstaande foto afgebeeld. UPDATE: De […]
  • Fietssleutel gevonden op de Hogenkamp18 mei 2020 Fietssleutel gevonden op de Hogenkamp Er is door Saskia Haverkate een fietssleutel gevonden op de Hogenkamp. Wie de sleutel, te zien op onderstaande foto, mist kan contact opnemen via de mail.