Kijk uit voor de laserguns!

De flitsagenten zijn weer uitgerukt. De pietepeuterige politie staat vandaag geïnstalleerd aan de Molenstraat. De laserguns staan opgesteld en de eerste automobilisten uit ’t Twentse Haagje zijn alweer de pineut. Dus geef het door, 30 km/u anders kan de bekeuring hoog oplopen.

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • Voorruit van BMW ingeslagen2 april 2019 Voorruit van BMW ingeslagen Een autoruit is in de nacht van vrijdag 29 op zaterdag 30 maart, ingeslagen aan de Goeman Borgesiusstraat op het Tuindorp in Goor. Het gaat om een zwarte BMW uit de 5-serie. De ruit is […]
  • Gorenaar zwaar gewond na steekpartij in Groningen11 april 2019 Gorenaar zwaar gewond na steekpartij in Groningen Een 28-jarige Gorenaar is gisteravond zwaar gewond geraakt toen hij tijdens een avond stappen meerdere malen in zijn buik gestoken. Dat meldt de politie van Groningen. De man is […]
  • Gorenaar betrokken bij dodelijk ongeval bij Ermelo4 september 2019 Gorenaar betrokken bij dodelijk ongeval bij Ermelo Een 62-jarige Gorenaar is gisteren betrokken geraakt bij een dodelijk ongeval op de Flevoweg bij Ermelo. Een 19-jarige man uit Apeldoorn kwam daarbij om het leven nadat hij frontaal in […]