“Waar is mijn baasje?”

Aan de Wheedijk is afgelopen week een zwart-witte poes aan komen lopen. Het beestje is in goede gezondheid maar mist zijn/haar baasje wel. Wie is er een poes kwijt? De eigenaar kan contact opnemen met 06-13768780.

20111017pummel

Gerelateerde berichten

  • Poes Lottie vermist uit Spechtstraat28 maart 2012 Poes Lottie vermist uit Spechtstraat Poes Lottie is sinds maandag 26 maart vermist uit de Spechtstraat. De poes is gechipt. De familie Boswinkel mist haar heel erg en willen haar graag terug. Wie Lottie gezien heeft kan […]
  • Poes Britje vermist omgeving Putterstraat4 juni 2012 Poes Britje vermist omgeving Putterstraat Poes Britje is al een paar dagen vermist. Ze is een lief klein Brits korthaartje. Voor dochtertje Djoella, die haar erg mist, is ze erg aanhalig. Voor vreemden is ze nogal schuw. Heeft u […]
  • 17 november 2018 Poes huist op vreemde grond Kerspel Goor In een schuur in Kerspel Goor huist sinds enige tijd een Poes. Hij laat zich niet pakken maar is ook niet echt schuw. Bang voor de daar ook aanwezige katten, honden en kippen is hij […]
  • Van wie is deze poes? (Update)8 augustus 2018 Van wie is deze poes? (Update) In de Helmersstraat loopt al een aantal weken een poes rond, waarschijnlijk is ze de weg kwijt en zoekt ze haar huis. Mist u deze poes, neem dan voor¬†verdere informatie contact op met […]
  • katdenisevandenburg17 januari 2012 Kat aan komen lopen in Kievitstraat ¬† Denise van den Burg mailde dat ze gezelschap heeft gekregen van een zwart-witte kat die met haar is meegelopen naar de Kievitstraat. Wie bovenstaande poes mist kan bellen met 06-27299369.