Bruggeman excelleert in eerste turnwedstrijd

Een opmerkelijke prestatie van de jonge Goorse turnster Cheyenne Bruggeman afgelopen weekeinde tijdens de Special Olympics in Hardenberg. De turnster van Excelsior turnde in haar eerste officiële wedstrijd naar gouden medailles voor allround, balk, vloer en sprong én naar een zilveren medaille op de brug. Er had volgens de begeleiding nog meer ingezeten maar dat had te maken met de zenuwen die haar soms parten speelden.


Gerelateerde berichten

  • Acht medailles voor ‘olympische’ zwemmers De Hof11 juni 2018 Acht medailles voor ‘olympische’ zwemmers De Hof De Goorse zwemmers van ZPC De Hof presteerden dit weekeinde uitstekend tijdens de 'Special Olympics', een groots toernooi met alle takken van sport voor mensen met een verstandelijke […]
  • Vijf keer eremetaal op Overijsselse springkampioenschappen25 mei 2015 Vijf keer eremetaal op Overijsselse springkampioenschappen De springgroep van de Goorse gymnastiekvereniging Excelsior haalde vijf keer het podium tijdens de Overijsselse kampioenschappen in Wierden. Er was in het ochtendprogramma brons voor de […]
  • Turnster Ymke Bakker derde in Rijssen6 februari 2017 Turnster Ymke Bakker derde in Rijssen Turnster Ymke Bakker is dit weekend in de prijzen gevallen tijdens de voorronde-wedstrijden in Rijssen. De turnster van Excelsior uit Goor werd derde. Isa Middelhuis turnde ook een […]
  • Airtrack-goud voor Romee Scholten in Groenlo30 april 2018 Airtrack-goud voor Romee Scholten in Groenlo Romee Scholten van de Goorse Gymnastiekvereniging Excelsior heeft afgelopen zaterdag goud behaald tijdens de individuele springwedstrijden in Groenlo. In sporthal De Elshof was ze de beste […]
  • Hilhorst in actie met FC Twente Vrouwen in Goor14 augustus 2017 Hilhorst in actie met FC Twente Vrouwen in Goor Een grote Goorse tint aan het oefenduel van de FC twent Vrouwen komende vrijdagavond op sportpark 't Piepwillem. Naomi Hilhorst keert dan terug op het oude nest. Het grote Goorse talent, […]