Waar liggen de grenzen bij vrijwilligerswerk ?

Bij het doen van vrijwilligerswerk zijn er vaak geen duidelijke regels wat wel en niet mag, maar is er wel een kader. Wie wil ervaren waar de grenzen binnen het vrijwilligerswerk liggen in de Hof van Twente op een bijeenkomst die voor de 14e oktober op de rol staat bij Salut Welzijn aan de Rozenstraat. Voorbeelden zijn de dilemma’s die kunnen ontstaan bij het geld lenen aan iemand die je als vrijwilliger ondersteunt. Silvia Zander van Humanitas Twente wil daarmee op een interactieve manier aan de slag. De bijeenkomst is voor iedereen die het interessant vindt om in de spiegel te kijken naar zijn of haar grenzen binnen het vrijwilligerswerk en erover na te denken hoe daarmee om te gaan. Wie deel wil nemen kan mailen naar vrijwilligerszaken@nullsalut-welzijn.nl, appen naar 06-2089 4999 of bellen naar 0547-260053.

Gerelateerde berichten

  • Helft van de bevolking doet vrijwilligerswerk20 januari 2021 Helft van de bevolking doet vrijwilligerswerk In Goor en de overige keren in de gemeente Hof van Twente doet bijna 50% van de inwoners op de één of andere manier vrijwilligerswerk. Dat is uitgezocht door Salut. Dat lijkt een prima […]
  • Salut viert 5-jarig jubileum19 oktober 2021 Salut viert 5-jarig jubileum Welzijnsorganisatie Salut viert dit jaar haar eerste lustrum. Die afgelopen jaren stonden bijna non-stop in het teken van groei en verbreding. Letterlijk qua het aantal werknemers en […]
  • Coaches Impacter klaar voor hulp aan jongeren27 maart 2021 Coaches Impacter klaar voor hulp aan jongeren Het project Impacter van welzijnsorganisatie Salut kan van start gaan. Na de aankondiging in november zijn er een aantal jongerencoaches aangenomen en getraind en nu klaar voor om et de […]
  • Salut zoekt jongerencoach2 januari 2021 Salut zoekt jongerencoach Salut is naarstig op zoek naar een jongerencoach. Als jongerencoach maak je deel uit van het project Impacter. Check het bericht hier.
  • Salut overstelpt met kerstkaarten na oproep aan inwoners24 december 2020 Salut overstelpt met kerstkaarten na oproep aan inwoners Meer dan 1000 kerstkaarten kwamen er binnen bij welzijnsorganisatie Salut na een oproep aan inwoners van Goor en omgeving om creatief te zijn en kerstkaarten te maken en in te leveren. De […]