Waar liggen de grenzen bij vrijwilligerswerk ?

Bij het doen van vrijwilligerswerk zijn er vaak geen duidelijke regels wat wel en niet mag, maar is er wel een kader. Wie wil ervaren waar de grenzen binnen het vrijwilligerswerk liggen in de Hof van Twente op een bijeenkomst die voor de 14e oktober op de rol staat bij Salut Welzijn aan de Rozenstraat. Voorbeelden zijn de dilemma’s die kunnen ontstaan bij het geld lenen aan iemand die je als vrijwilliger ondersteunt. Silvia Zander van Humanitas Twente wil daarmee op een interactieve manier aan de slag. De bijeenkomst is voor iedereen die het interessant vindt om in de spiegel te kijken naar zijn of haar grenzen binnen het vrijwilligerswerk en erover na te denken hoe daarmee om te gaan. Wie deel wil nemen kan mailen naar vrijwilligerszaken@nullsalut-welzijn.nl, appen naar 06-2089 4999 of bellen naar 0547-260053.

Gerelateerde berichten

  • Welzijnswijzer Salut huis aan huis bezorgd30 november 2017 Welzijnswijzer Salut huis aan huis bezorgd Welzijnsorganisatie Salut heeft een nieuwe Welzijnswijzer uitgebracht die huis aan huis bezorgd wordt- of is. Dit boekje is speciaal bedoeld voor senioren en mantelzorgers uit Goor en […]
  • Welzijnsorganisatie Salut breidt openingstijden uit23 augustus 2018 Welzijnsorganisatie Salut breidt openingstijden uit Welzijnsorganisatie Salut uit de Hof van Twente breidt per 1 september haar openingstijden uit. Dit om haar bereikbaarheid te vergroten. Zowel telefonisch als het kantoor aan de […]
  • Forse kritiek op welzijnsorganisatie Salut27 januari 2017 Forse kritiek op welzijnsorganisatie Salut Het botert nog niet tussen de Ouderenvereniging en de nieuwe welzijnsorganisatie Salut. Deze wordt verweten alles naar zich toe te willen trekken en van bovenaf de lakens uit te willen […]
  • ‘Automaatje’ van start gegaan2 september 2019 ‘Automaatje’ van start gegaan Welzijns-instelling Salut start vandaag met het project ANWB AutoMaatje in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente. Dit is een dienst waarbij vrijwilligers met hun eigen auto […]
  • Salut maakt compilatie van acties in Coronatijd30 april 2020 Salut maakt compilatie van acties in Coronatijd Welzijnsinstelling Salut wil een compilatie maken van de foto's en filmpjes die zijn gemaakt tijdens de diverse acties die er in Goor en omgeving zijn geweest tijdens de Corona-crisis. […]