Dirty Daddies, Inwonersmarkt en Doe Maar…

De evenementenkalender voor dit weekeinde vermeldt allereerst de opening van het nieuwe Klimbos, vanmiddag bij kinderboerderij ’t Kukelnest. Vanavond is het weer bal en ongetwijfeld vol bij De Reggehof met on stage de bekende ‘Dirty Daddies’ (foto), de enige coverband die in Nederland Afas Live vol wist te krijgen. Morgen is er overdag in het gemeentehuis de eerder aangekondigde Inwonersmarkt en is er ’s avonds de nostalgie van de nederpop uit de jaren ’80 met Skunk in de achterzaal van De Ster met hun Doe Maar-tribute. Zaterdag en zondag zijn in het kader van ‘Het weekend van de wetenschap’ de deuren bij Yalp op industrieterrein Zenkeldamshoek geopend en is er morgen in zaal De Bebsel nog het koffieconcert van het Goors Mannenkoor. Voor alle evenementen en activiteiten check onze agenda.

Gerelateerde berichten

  • Coverband Doe Maar bij De Ster30 september 2019 Coverband Doe Maar bij De Ster Was jij begin jaren ’80 ook groot fan van de band Doe Maar? Dan is het zaterdag bijna een must om naar De Ster te komen. Daar komt de coverband Skunk optreden. De populaire Nederpop-band […]
  • Pleinmarkt, Reggestad Muzikanten en caféfeesten20 april 2018 Pleinmarkt, Reggestad Muzikanten en caféfeesten Op de activiteitenpagina voor het komende weekeinde staat een streep door de voorstelling van Ronald Snijders en Pieter Jouke van vanavond. Er was te weinig animo voor de voorstelling 'De […]
  • Voorverkoop Dirty Daddies start over twee weken1 maart 2019 Voorverkoop Dirty Daddies start over twee weken De voorverkoop voor het 'Dirty Mind Festival' in De Reggehof dat op 4 oktober wordt gehouden, start op zaterdag 16 maart. De theaterkassa is dan vanaf 09:00 uur geopend. Twee uur later […]
  • Fleetwood Mac, Reflexxion en wandelen…13 oktober 2017 Fleetwood Mac, Reflexxion en wandelen… Een volle evenementenkalender voor het komend weekeinde met allereerst de tweede dansavond voor stellen en vrijgezellen bij De Bebsel vanavond. Morgen is er, naast het Hofkracht & […]
  • Volle bak bij concert Goors mannenkoor7 oktober 2019 Volle bak bij concert Goors mannenkoor Een volle zaal met meezingend publiek gisteren in zaal De Bebsel waar het Goors mannenkoor een koffieconcert gaf samen met het Hengeveldse koor MiXX. De koren toonden diversiteit door ook […]