GFC thuis, Hector naar UDI en Hofderby voor Twenthe

De Goorse clubs komen na wisselend succes in de eerste twee speelrondes vandaag en morgen weer in actie met onder meer een Hofderby voor vv Twenthe. Allereerst GFC dat vanmiddag vanaf 14:30 uur op eigen veld aantreedt tegen Lemele. GFC won de eerste wedstrijd makkelijk van Daarle maar verloor vorige week van een iets sterker Daarlerveen. Opponent Lemele vergaarde tot nu toe 4 punten en staat dus een punt boven GFC in de zaterdag vierde klasse E. Zondag wacht voor vv Twenthe de eerste Hofderby van het seizoen in en tegen Markelo. De ploeg van trainer Hans Dirksen kan nog niet imponeren en speelde twee keer gelijk. Sportclub Markelo is wel goed begonnen met zeges op BSC/Unisson en Diepenheim. Hector gaat naar het Enschedese UDI dat vorige week Victoria’28 over de knie legde met 6-0. Hector verloor bij BSC/Unisson en speelde daarvoor gelijk tegen VIOS Beltrum. De duels van Twenthe en Hector in 4B beginnen morgen om 14:00 uur.


Gerelateerde berichten

  • Hector in vorm in Hofderby tegen Markelo16 maart 2019 Hector in vorm in Hofderby tegen Markelo Een uiterst interessante pot voetbal morgen op 't Doesgoor waar SV Hector het thuis opneemt tegen Sportclub Markelo. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kent een uitstekende reeks met 13 […]
  • Twenthe en Hector op puntenjacht2 december 2017 Twenthe en Hector op puntenjacht Met nog drie wedstrijden te gaan tot aan de winterpauze zit GFC er wel warmpjes bij als gekeken wordt naar de ranglijst in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Romano Lammertink staat […]
  • Twenthe moet hopen op misstap Zwolle26 mei 2018 Twenthe moet hopen op misstap Zwolle Voor vv Twenthe is de opdracht morgen simpel: Zelf winnen van KCVO en dan maar hopen op puntenverlies van sv Zwolle dat thuis speelt tegen Heeten. Gebeurt dat, dan is de nacompetitie voor […]
  • Groenlo volgende halte voor SV Hector in bekertoernooi22 oktober 2016 Groenlo volgende halte voor SV Hector in bekertoernooi Geen competitievoetbal dit weekend voor de Goorse clubs. De KNVB heeft de herfstvakantie vrijgehouden om inhaal- en bekerduels in te plannen. Twenthe vond donderdag haar waterloo in de […]
  • Laatste duels van 201413 december 2014 Laatste duels van 2014 Voor de Goorse clubs staat morgen de laatste wedstrijd van 2014 op de rol. Twenthe gaat met een fitte selectie op bezoek bij TVO in Beckum. Hector, dat vorige week knap de derby wist te […]