GFC thuis, Hector naar UDI en Hofderby voor Twenthe

De Goorse clubs komen na wisselend succes in de eerste twee speelrondes vandaag en morgen weer in actie met onder meer een Hofderby voor vv Twenthe. Allereerst GFC dat vanmiddag vanaf 14:30 uur op eigen veld aantreedt tegen Lemele. GFC won de eerste wedstrijd makkelijk van Daarle maar verloor vorige week van een iets sterker Daarlerveen. Opponent Lemele vergaarde tot nu toe 4 punten en staat dus een punt boven GFC in de zaterdag vierde klasse E. Zondag wacht voor vv Twenthe de eerste Hofderby van het seizoen in en tegen Markelo. De ploeg van trainer Hans Dirksen kan nog niet imponeren en speelde twee keer gelijk. Sportclub Markelo is wel goed begonnen met zeges op BSC/Unisson en Diepenheim. Hector gaat naar het Enschedese UDI dat vorige week Victoria’28 over de knie legde met 6-0. Hector verloor bij BSC/Unisson en speelde daarvoor gelijk tegen VIOS Beltrum. De duels van Twenthe en Hector in 4B beginnen morgen om 14:00 uur.


Gerelateerde berichten

  • Hector in vorm in Hofderby tegen Markelo16 maart 2019 Hector in vorm in Hofderby tegen Markelo Een uiterst interessante pot voetbal morgen op 't Doesgoor waar SV Hector het thuis opneemt tegen Sportclub Markelo. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kent een uitstekende reeks met 13 […]
  • Goorse stadsderby op 8 november23 augustus 2020 Goorse stadsderby op 8 november De KNVB heeft de competitie-programma's bekend gemaakt voor de voetbalamateurs en daaruit blijkt dat de eerste Goorse stadsderby in de vierde klasse B, staat gepland voor zondag 8 […]
  • Twenthe treft koploper, GFC naar Almelo en Hector ontvangt Neede8 februari 2020 Twenthe treft koploper, GFC naar Almelo en Hector ontvangt Neede Het voetbalweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse clubs begint vanmiddag in Almelo waar GFC op bezoek gaat bij AVC Heracles. Op het veld naast één van oudste tribunes van […]
  • Hector en Twenthe op jacht naar zeges, GFC tegen Heracles19 oktober 2019 Hector en Twenthe op jacht naar zeges, GFC tegen Heracles Voor de Goorse clubs staat vandaag- en morgen de vijfde speelronde in de competitie op het programma. Vanmiddag hoopt GFC evenals vorige week op een fraaie driepunter, thuis tegen het […]
  • Streep door GFC – ABS20 januari 2019 Streep door GFC – ABS Voor het eerste elftal van GFC duurt de winterstop nog een week langer. Door de intrede van Koning Winter in ons kikkerlandje is het veld op Sportpark Heeckeren onbespeelbaar en kan er […]