Grote schuurbrand in de Laarstraat

Een schuur achter een woning in de Laarstraat is aan het begin van deze middag in brand gevlogen. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is ongewis. De brandweer is met twee bluswagens uitgerukt om het vuur te bestrijden. Er was veel rookontwikkeling tot in de wijde omtrek. De Laarstraat was tijdens de bluswerkzaamheden afgesloten voor alle verkeer om de brandweer de ruimte te geven de brand te blussen. Iets na half twee kon de brandweer het sein ‘brand meester’ geven. De schuur, waar ook een caravan in stond, is volledig in de as gelegd. Foto’s: Hof van Twente Fotografie.

Gerelateerde berichten

  • Coniferen uitgebrand aan de Reigerstraat30 december 2016 Coniferen uitgebrand aan de Reigerstraat Een korte felle brand aan de Reigerstraat (hoek Putterstraat) heeft een coniferenhaag in de as gelegd. Door snel ingrijpen van de brandweer kon een aangrenzende carport met caravan gered […]
  • Schuurbrand na blikseminslag11 mei 2017 Schuurbrand na blikseminslag De Goorse brandweer is vanavond samen met collega's uit Enter uitgerukt naar een schuurbrand in het buitengebied van Enter. De brand is veroorzaakt door blikseminslag die rond 21:52 […]
  • Afsluitende deel sanering Gijmink valt 3 miljoen duurder uit13 april 2020 Afsluitende deel sanering Gijmink valt 3 miljoen duurder uit De kosten ven het laatste deel van de Goorse wijk 't Gijmink zijn 3 miljoen hoger uitgevallen dan aanvankelijk begroot. De totale projectkosten bedroegen € 45,5 miljoen. Er is besloten om […]
  • De wagen van Verdriet (4)4 april 2020 De wagen van Verdriet (4) In de week van de bevrijding nemen we jullie vandaag mee in de weken na het volksfeest. Goor werd weer opgebouwd en dat ging met vallen en opstaan. Deze prent laat dit treffend zien. De […]
  • Keukenbrand in Kievitstraat snel geblust2 april 2017 Keukenbrand in Kievitstraat snel geblust De Goorse brandweer moest vanmiddag uitrukken naar de Kievitstraat. Daar was in de keuken van een woning brand uitgebroken. De afzuigkap heeft door de brand vlam gevat. Uit de schoorsteen […]