Grote schuurbrand in de Laarstraat

Een schuur achter een woning in de Laarstraat is aan het begin van deze middag in brand gevlogen. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is ongewis. De brandweer is met twee bluswagens uitgerukt om het vuur te bestrijden. Er was veel rookontwikkeling tot in de wijde omtrek. De Laarstraat was tijdens de bluswerkzaamheden afgesloten voor alle verkeer om de brandweer de ruimte te geven de brand te blussen. Iets na half twee kon de brandweer het sein ‘brand meester’ geven. De schuur, waar ook een caravan in stond, is volledig in de as gelegd. Foto’s: Hof van Twente Fotografie.

Gerelateerde berichten

  • Coniferen uitgebrand aan de Reigerstraat30 december 2016 Coniferen uitgebrand aan de Reigerstraat Een korte felle brand aan de Reigerstraat (hoek Putterstraat) heeft een coniferenhaag in de as gelegd. Door snel ingrijpen van de brandweer kon een aangrenzende carport met caravan gered […]
  • Schuurbrand na blikseminslag11 mei 2017 Schuurbrand na blikseminslag De Goorse brandweer is vanavond samen met collega's uit Enter uitgerukt naar een schuurbrand in het buitengebied van Enter. De brand is veroorzaakt door blikseminslag die rond 21:52 […]
  • Keukenbrand in Kievitstraat snel geblust2 april 2017 Keukenbrand in Kievitstraat snel geblust De Goorse brandweer moest vanmiddag uitrukken naar de Kievitstraat. Daar was in de keuken van een woning brand uitgebroken. De afzuigkap heeft door de brand vlam gevat. Uit de schoorsteen […]
  • Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat13 maart 2019 Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat Er zijn nogal wat bomen gesneuveld tijdens de asbestsanering in de Deldensestraat maar er zijn inmiddels ook weer nieuwe bomen geplant. Dat gebeurde vandaag door leerlingen van groep 6 […]
  • Bermbrand aan de Grensweg3 juli 2019 Bermbrand aan de Grensweg De brandweer in Goor is vanavond uitgerukt voor een bermbrand aan de Grensweg, langs het spoor. Ongeveer 10 vierkante meter berm is afgebrand. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De […]