Bennie ‘Tom’ Lentelink overleden

Tom Lentelink is overleden. Hij was de afgelopen decennia een bekende in het Goorse straatbeeld. Lentelink zette zich jarenlang in voor vv Twenthe, waar hij als eerste ombudsman van Nederland actief was. Verder was hij werkzaam in de horeca en handelde hij in groente. Iedereen kende hem als Tom. Deze naam krijg hij nadat hij na de Tweede Wereldoorlog altijd in een jas van de Engelse militairen liep. Eigenlijk heette hij Bennie. Lentelink heeft ook zijn sporen verdiend in de muziek. Zo vormde hij ooit het duo De Binten met Harry Boeijen. Onlangs werd hij nog gelauwerd voor zijn 60-jaar lidmaatschap bij vv Twenthe.

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • e370db5796ccda070fc2e61166ed688d30 augustus 2013 Sjoerd Dijkstra viert mijlpaal: 25 jaar Sjoerd Dijkstra viert een bijzondere mijlpaal. De Gorenaar is 25 jaar en dat viert de sympathieke Gorenaar met zijn vrienden. Zij zetten hem gisteren al in het zonnetje, al was het delen […]
  • Harrie Boeijen (80) overleden17 mei 2013 Harrie Boeijen (80) overleden In het bijzijn van zijn naaste familie is Harrie Boeijen deze week overleden. Boeijen was een markant figuur in Goor en in zijn werkzame leven eigenaar van een groente- en fruithandel. Hij […]
  • Old Dutch-fiets ontvreemd in Goor 8 oktober 2012 Old Dutch-fiets ontvreemd in Goor Naast een vermiste jas hebben we vandaag ook een fiets in de categorie vermiste artikelen: “Heeft iemand mijn fiets ergens zien staan in de buurt van 't Gijmink? Het gaat om een Blauwe Old […]
  • Mathijs mist zijn jas18 januari 2015 Mathijs mist zijn jas Na een gezellige avond bij De Ster was Mathijs zijn jas na afloop verdwenen. Hij hoopt dat iemand per abuis de verkeerde jas heeft meegenomen. Weet u waar Mathijs zijn donkerblauwe jas, […]