Bennie ‘Tom’ Lentelink overleden

Tom Lentelink is overleden. Hij was de afgelopen decennia een bekende in het Goorse straatbeeld. Lentelink zette zich jarenlang in voor vv Twenthe, waar hij als eerste ombudsman van Nederland actief was. Verder was hij werkzaam in de horeca en handelde hij in groente. Iedereen kende hem als Tom. Deze naam krijg hij nadat hij na de Tweede Wereldoorlog altijd in een jas van de Engelse militairen liep. Eigenlijk heette hij Bennie. Lentelink heeft ook zijn sporen verdiend in de muziek. Zo vormde hij ooit het duo De Binten met Harry Boeijen. Onlangs werd hij nog gelauwerd voor zijn 60-jaar lidmaatschap bij vv Twenthe.

Gerelateerde berichten

  • Geen vieringen op Kerstavond in Petrus en Pauluskerk20 december 2020 Geen vieringen op Kerstavond in Petrus en Pauluskerk Vanwege de strenge lockdown-regels is er op Kerstavond dit jaar geen avond- en nachtdienst in de rooms-katholieke Petrus en Paulus-kerk in Goor. De Nederlandse bisschoppenconferentie […]
  • Openbare WiFi in het Goorse stadshart30 mei 2017 Openbare WiFi in het Goorse stadshart De kans is groot dat er nog dit jaar een openbaar WiFi-netwerk komt in het centrum van Goor. In een nieuwsbrief die door de gemeente aan lokale ondernemers is gestuurd staat dat er wordt […]
  • Nauta: Nu heeft de vijand geen gezicht…5 mei 2020 Nauta: Nu heeft de vijand geen gezicht… Burgemeester Nauta hield gisteravond op de lokale radio en televisie een toespraak waarin ze stil stond bij de doden die vielen tijdens de Tweede Wereld-oorlog en in andere oorlogen. De […]
  • Morgen beslissing over doorgaan Paasvuur20 april 2011 Morgen beslissing over doorgaan Paasvuur Het is uiterst onzeker of het Goorse Paasvuur tijdens het 'Boakespektakel' wel ontstoken mag worden. Door de aanhoudende droogte is het zogenoemde code 'Oranje' afgekondigd wat aangeeft […]
  • De Goorse ‘Kate en William’29 april 2011 De Goorse ‘Kate en William’   Op de dag dat de hele wereld de ogen gericht heeft op Londen waar Prins William en zijn Kate Middleton elkaar het ja-woord gaven, had Goor zijn eigen Koninklijke huwelijk. Op de […]