Dirty-avond in De Reggehof

Het was een ongekroond succes. Het optreden dit weekend van The Dirty Daddies. De band bracht De Reggehof en met name de vrouwelijke bezoekers in extase. Het leverde Schoolfeest-taferelen op in de Goorse schouwburg.

Gerelateerde berichten

  • Voorverkoop Dirty Daddies start over twee weken1 maart 2019 Voorverkoop Dirty Daddies start over twee weken De voorverkoop voor het 'Dirty Mind Festival' in De Reggehof dat op 4 oktober wordt gehouden, start op zaterdag 16 maart. De theaterkassa is dan vanaf 09:00 uur geopend. Twee uur later […]
  • Dirty Daddies, Inwonersmarkt en Doe Maar…4 oktober 2019 Dirty Daddies, Inwonersmarkt en Doe Maar… De evenementenkalender voor dit weekeinde vermeldt allereerst de opening van het nieuwe Klimbos, vanmiddag bij kinderboerderij 't Kukelnest. Vanavond is het weer bal en ongetwijfeld vol […]
  • Musical Waerdenborch in De Reggehof8 april 2019 Musical Waerdenborch in De Reggehof De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de […]
  • Apollo en De Reggehof kijken terug op prachtig weekend25 maart 2019 Apollo en De Reggehof kijken terug op prachtig weekend Zet een tent op de Schoolfeestweide en het komt goed. Met die gedachte organiseerde muziekvereniging Apollo samen met RH Events en Hof van Twente Verhuur, het Tiroler weekend en ze […]
  • Feest Wiene-Zeldam met laatste Grasmaaierraces24 mei 2018 Feest Wiene-Zeldam met laatste Grasmaaierraces De 'buren' zijn er weer klaar voor. Komend weekend is het weer feest in het buurtschap Wiene-Zeldam bij Goor dat ook traditioneel veel bezoekers uit het Twentse Haagje verwelkomt. Op het […]