Dave nu ook 50 jaar

Ook Dave Burema moet er aan geloven. De Gorenaar behoort net als een groot deel van zijn vriendengroep nu tot de equipe van vijftig. Hij heeft deze mijlpaal groots gevierd bij Café De Whee.


Gerelateerde berichten

  • Ronnie Vrielink 50 jaar15 juni 2019 Ronnie Vrielink 50 jaar Na zijn voetbalcarrière bij Twenthe, waar hij als de beruchte stofzuiger bij Twenthe gevreesd werd door vriend en vijand, is hij nu de "smasher" van Baan 2, en nog altijd op zijn sterkst […]
  • Erwin Huistede 50 jaar !20 januari 2020 Erwin Huistede 50 jaar ! Het is feest in de Kerkstraat. Erwin Huistede viert namelijk vandaag zijn 50e verjaardag. De kersverse Abraham werd gisteravond al 'getrakteerd' op twee spandoeken van de buurt en de […]
  • Gerda en Hendrik 50 jaar getrouwd12 september 2019 Gerda en Hendrik 50 jaar getrouwd Het is niet iedereen gegeven en dus verdienen ook Gerda en Hendrik Stegeman een plekje in de eregalerij van Goorsnieuws.nl. Het gouden paar is al jaren gelukkig aan de Oude Haaksbergerweg […]
  • ‘Dagobert’ Roetgerink 50 jaar19 januari 2019 ‘Dagobert’ Roetgerink 50 jaar De Goorse aannemer en projectontwikkelaar Martin Roetgerink viert vandaag zijn 50e verjaardag en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Waar gisteren zijn vrienden van de Partygangsters al de […]
  • Vrienden en klanten verrassen Buddy’s1 maart 2016 Vrienden en klanten verrassen Buddy’s Een verrassing voor de uitbaters Hanneke en André van Café de Buddy's. Zij werden vanavond door een select groepje vrienden en bezoekers verrast voor hun eigen café. Voor het […]