Hector weet nog niet wat winnen is

Hector blijft ook na drie wedstrijden in de vierde klasse B op één punt staan. De uitwedstrijd tegen UDI in Enschede werd vanmiddag met 3-1 verloren. Tien minuten voor rust kwam de beter spelende thuisploeg op 1-0. Dat was ook de ruststand. Vlak na de thee werd het 1-1 door een treffer van Cristian Jimenez. Daarna nam UDI het heft weer in handen en kwam in de 71e minuut op voorsprong door een goal van Rick Nanninga. Direct daarna werd ook de 3-1 gescoord en was de wedstrijd beslist. Bij Hector maakte de 18-jarige Berthil Schabbink tien minuten voor tijd nog zijn competitiedebuut in Hector 1. Komende dinsdag speelt de ploeg van Mark Dijkstra opnieuw. Dan voor de Tukker Cup in Nijverdal tegen DES.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe treft koploper, GFC naar Almelo en Hector ontvangt Neede8 februari 2020 Twenthe treft koploper, GFC naar Almelo en Hector ontvangt Neede Het voetbalweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse clubs begint vanmiddag in Almelo waar GFC op bezoek gaat bij AVC Heracles. Op het veld naast één van oudste tribunes van […]
  • Twenthe pakt punt tegen koploper UDI1 maart 2020 Twenthe pakt punt tegen koploper UDI Twenthe heeft een punt overgehouden aan het treffen met koploper en titelfavoriet UDI. In een uiterst aantrekkelijk duel werd het uiteindelijk 3-3. En daarmee was de Goorse ploeg […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Hector fors onderuit bij UDI25 februari 2018 Hector fors onderuit bij UDI Evenals vorige week tegen BSC Unisson leek Hector in de uitwedstrijd tegen UDI lang op weg naar een punt maar uiteindelijk stonden er toch ontluisterende cijfers op het scorebord: 5-1. In […]
  • Hector onderuit tegen Markelo2 april 2017 Hector onderuit tegen Markelo Hector verloor vanmiddag op eigen veld van sportclub Markelo dat door een late treffer de drie punten mee mocht nemen. Het werd 0-1 na een ruststand van 0-0. I de eerste helft golfde het […]