Hector weet nog niet wat winnen is

Hector blijft ook na drie wedstrijden in de vierde klasse B op één punt staan. De uitwedstrijd tegen UDI in Enschede werd vanmiddag met 3-1 verloren. Tien minuten voor rust kwam de beter spelende thuisploeg op 1-0. Dat was ook de ruststand. Vlak na de thee werd het 1-1 door een treffer van Cristian Jimenez. Daarna nam UDI het heft weer in handen en kwam in de 71e minuut op voorsprong door een goal van Rick Nanninga. Direct daarna werd ook de 3-1 gescoord en was de wedstrijd beslist. Bij Hector maakte de 18-jarige Berthil Schabbink tien minuten voor tijd nog zijn competitiedebuut in Hector 1. Komende dinsdag speelt de ploeg van Mark Dijkstra opnieuw. Dan voor de Tukker Cup in Nijverdal tegen DES.