Twenthe niet opgewassen tegen Markelo

Twenthe kent tot op heden een moeizaam seizoen. De ploeg van trainer Hans Dirksen, die vorig jaar degradeerde uit de derde klasse, kwam nog niet tot winst in de vierde klasse en ging ook vanmiddag onderuit. De Hofderby in en tegen Markelo werd verdiend met 2-0 verloren. In de eerste helft viel er niet veel te genieten op het sportpark aan de Endemansdijk. Beide ploegen lieten niet veel zien en de eerste echte kans was pas in de slotfase voor Markelo toen een schot van Mickey Slotman werd gestopt door Twenthe-goalie Bas Zweers.

In de tweede helft zette Sportclub Markelo meer druk en creĆ«erde een overwicht en kansen maar Zweers voorkwam aanvankelijk met goed keeperswerk een tegengoal. Die viel uiteindelijk wel. Op een snoeihard schot van Roland Stege had hij geen antwoord. Na deze prachtige treffer ging Markelo door. Enkele minuten na de openingsgoal kopte Mickey Slotman de 2-0 binnen. Twenthe had zeker aanvallend weinig in te brengen en kwam niet tot veel kansen. Eindstand dus 2-0. Komende dinsdag speelt vv Twenthe voor de Tukker Cup tegen Achilles ’12 in Hengelo. Volgende week zondag treft het op eigen veld Victoria ’28.

Gerelateerde berichten

  • Hector naar koploper voor Hofderby23 november 2019 Hector naar koploper voor Hofderby De eerste teams van de Goorse voetbalclubs kunnen alle drie de borst nat maken want er staan interessante duels op het programma. Allereerst speelt GFC vanmiddag thuis de topper tegen […]
  • GFC in hofderby tegen koploper Markelo23 februari 2019 GFC in hofderby tegen koploper Markelo Voor GFC staat morgen het duel met de huidige koploper in de vierde klasse G, Sportclub Markelo op de rol. Deze wedstrijd werd in december afgelast. GFC kan, na de klinkende 5-0 zege van […]
  • GFC in Hofderby, Twenthe treft concurrent6 april 2019 GFC in Hofderby, Twenthe treft concurrent Het zou nog zomaar een prachtig seizoen kunnen worden voor GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink is na de winterpauze uitstekend op dreef. De 9e plek op de ranglijst is daarbij […]
  • GFC naar koploper, Hector thuis en Twenthe in Hofderby7 maart 2020 GFC naar koploper, Hector thuis en Twenthe in Hofderby De eerste elftallen van de Goorse clubs kunnen alledrie de borst nat maken als het gaat om de opponenten van dit weekeinde. GFC speelt vanmiddag (14:30 uur) tegen de koploper in de vierde […]
  • Kansloze nederlaag Twenthe tegen Markelo8 maart 2020 Kansloze nederlaag Twenthe tegen Markelo Twenthe heeft het hoopvolle spel van vorige week, toen met 3-3 werd gelijk gespeeld tegen koploper UDI, vandaag geen vervolg kunnen geven. Op eigen veld werd tegen Sportclub Markelo een […]