AZ sterkste op velden van GFC

111018_Toernooi1

AZ is dinsdag winnaar geworden van het vijftiende internationale C-toernooi van GFC. De Alkmaarders versloegen in de finale de grote favoriet Borussia Dortmund. De Duitsers waren in de eindstrijd ook beter dan AZ, maar net als in de vaderlandse Eredivisie was het ook op Sportpark Heeckeren AZ boven. De ploeg won met 1-0. Op het complex van GFC eindigde de Goorse formatie onder leiding van trainer René ten Zende als elfde. In de strijd om de laatste plaats won het Hofteam met 1-0 van GA Eagles. In de poule kon het Hofteam, bestaande uit negen spelers uit Goor, geen duels winnen. Op het toernooi kwamen door de slechte weersomstandigheden minder bezoekers af dan voorgaande jaren. Vitesse werd derde.

111018_Toernooi2

Gerelateerde berichten

  • Nu ook Denen op GFC-toernooi17 september 2011 Nu ook Denen op GFC-toernooi In de jaren tachtig werd het land gezien als de grootste voetbalkweekvijver van de wereld. Die status is nu ook aan Nederland vergeven maar het laat onverlet dat Denemarken immer goede […]
  • Borussia Dortmund wint C-toernooi, Hofteam laatste18 oktober 2016 Borussia Dortmund wint C-toernooi, Hofteam laatste Borussia Dortmund heeft opnieuw beslag gelegd op het internationale C-toernooi bij GFC. De Duitsers zegevierden in de eindstrijd over Sparta Rotterdam. Na een 0-0 in de finale moesten […]
  • Duitsers, Belgen en nationale topteams op GFC-toernooi7 september 2015 Duitsers, Belgen en nationale topteams op GFC-toernooi Latere toppers als Lorenzo Ebecilio, Adam Maher en Oguzhan Özyakup speelden er al in alle anomiteit. Het jeugdtoernooi voor de C-pupillen van betaalde voetbalclubs staat dit jaar alweer […]
  • BVB weer te gast op toernooi GFC1 oktober 2013 BVB weer te gast op toernooi GFC De Duitse topclub Borussia Dortmund is ook dit jaar weer de buitenlandse blikvanger op het traditionele internationale C-toernooi van GFC. De ploeg was vorig jaar ook de sterkste. Het […]
  • 24 september 2012 HSV en Dortmund op GFC-toernooi De Duitse topclubs HSV Hamburg en Borussia Dortmund zijn twee van de buitenlandse blikvangers op het traditionele internationale C-toernooi van GFC. Dit toernooi voor topvoetballers in de […]