Apollo herdenkt overleden muzikanten en houdt reünie

Muziekvereniging Apollo staat dit weekend stil bij al haar overleden muzikanten. Deze herdenking vindt plaats in het jaar van het twintigste lustrum. In de afgelopen eeuw zijn er veel muzikanten overleden en daar wil de Goorse vereniging zaterdag om 11.00 uur bij stilstaan op de algemene begraafplaats. Zaterdagmiddag is de reünie voor leden en oud-leden bij café De Ster. Daarvoor zijn al veel aanmeldingen binnen gekomen maar aanmelden kan nog steeds. Dat kan via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • Koningsdagconcert Apollo in stadshart23 april 2018 Koningsdagconcert Apollo in stadshart Muziekvereniging Apollo geeft ook dit jaar weer kleur aan Koningsdag. Als te doen gebruikelijk verzorgen zij op 27 april het traditionele Koningsdagconcert in het centrum van Goor. Om […]
  • Expositie Apollo en Seniorencafé…16 augustus 2019 Expositie Apollo en Seniorencafé… Het is, vanwege de vakantietijd, nog immer rustig op de evenementenkalender. Zo zijn er nog vele Gorenaren op vakantie en zijn er ook de nodige muziekliefhebbers die dit weekeinde […]
  • Opmaat voor Bigband Festival…5 april 2015 Opmaat voor Bigband Festival… Onder een fraai lentezonnetje speelde de Bigband van Apollo vanmiddag in het hart van Delden. Dit in het kader van het evenement 'Delden terug naar toen' en als opmaat voor het grootse […]
  • Duitse schlagers tijdens Nieuwjaarsconcert Apollo6 januari 2017 Duitse schlagers tijdens Nieuwjaarsconcert Apollo Het is het weekeinde van de diverse nieuwjaarsrecepties, hardloopwedstrijden én het traditionele Nieuwjaarsconcert van Apollo. Voetbalvereniging Twenthe trapt vanavond af met een receptie […]
  • Nieuw Goors dweilorkest: De Hofbloazers31 januari 2019 Nieuw Goors dweilorkest: De Hofbloazers Onder de naam De Hofbloazers is er een nieuw Goor dweilorkest opgericht dat onderdeel is van de jubilerende muziekvereniging Apollo. Maar liefst achttien leden van de Goorse muziektrots […]