Schoolfeestvlag duikt nu op in Pyreneeën

Een onvergetelijke dag voor Loes Pieper, Janneke Kranenberg en Gerrie Blumink. Zij maakten afgelopen week een prachtige trektocht door de hooggebergten van de Franse Pyreneeën. Natuurlijk mocht bij deze tocht ter paard de Schoolfeestvlag niet ontbreken. De tocht werd samen volbracht met hun groep “De Pepermuntjes” , die naast bovengenoemde ook bestaat uit Herma, Miranda, Koos en Ria.

Gerelateerde berichten

  • Rellie zoekt brommers en fietsen24 april 2019 Rellie zoekt brommers en fietsen De Fiets-Bromgroep van de Goorse Biertent Rellie is voor de komende allegorische optocht tijdens het School- en Volksfeest brommers, motoren, fietsen of onderdelen ervan nodig. Alles uit […]
  • Kump Wa Good wint Grote Allegorische Optocht30 juni 2019 Kump Wa Good wint Grote Allegorische Optocht Kump Wa Good is de winnaar geworden van de Grote Allegorische Optocht, dat werd zojuist bekend tijdens prijsuitreiking in de Tente. Ik & De Rest, die voorgaande vijf jaren wonnen, […]
  • Hitte spelbreker Seniorenmiddag Schoolfeest23 juni 2019 Hitte spelbreker Seniorenmiddag Schoolfeest De verwachte hitte heeft nu al zijn weerslag op het School- en Volksfeest. Er is definitief een streep getrokken door de Seniorenmiddag op woensdag. Het verplaatsen van het evenement voor […]
  • Rellie gaat kleding verhuren7 mei 2019 Rellie gaat kleding verhuren De kleding die in de loop der jaren door de leden van de Goorse Biertent Rellie is gedragen tijdens de Schoolfeestoptocht gaat in de verhuur. Al deze kleding, die op verschillende wijze […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (14)22 juni 2017 Schoolfeestnieuws in het kort (14) - Niet alleen het Schoolfeest heeft zijn eigen bierbekers. Ook de optochtgroep GVD komt een eigen Schoolfeestbeker als tegenhanger van de beker met de tekst Diss'n is van mie komt de […]