Volle bak bij concert Goors mannenkoor

Een volle zaal met meezingend publiek gisteren in zaal De Bebsel waar het Goors mannenkoor een koffieconcert gaf samen met het Hengeveldse koor MiXX. De koren toonden diversiteit door ook populair werk van onder meer The Beatles en Abba te brengen. Het succesvolle koffieconcert werd afgesloten met de aankondiging van voorzitter Anton Dijkhuis dat het Goors Mannenkoor volgend jaar 75 jaar bestaat en dat er een spectaculair jubileumconcert in de sporthal De Mossendam aanstaande is.

Het Goors Mannenkoor zong ook samen met MiXX

Gerelateerde berichten

  • Volle kerk geniet van diversiteit Goors Mannenkoor25 december 2016 Volle kerk geniet van diversiteit Goors Mannenkoor Een nagenoeg volle Petrus en Pauluskerk genoot vandaag van het kerstconcert van het Goors Mannenkoor. Een traditie die volgens voorzitter Anton Dijkhuis al meer dan 40 jaar bestaat en ook […]
  • Dirty Daddies, Inwonersmarkt en Doe Maar…4 oktober 2019 Dirty Daddies, Inwonersmarkt en Doe Maar… De evenementenkalender voor dit weekeinde vermeldt allereerst de opening van het nieuwe Klimbos, vanmiddag bij kinderboerderij 't Kukelnest. Vanavond is het weer bal en ongetwijfeld vol […]
  • Onze Stem bestaat 90 jaar13 oktober 2014 Onze Stem bestaat 90 jaar Een heuglijke dag vandaag voor de zangers en zangeressen van Onze Stem. De Goorse zang en oratoriumvereniging bestaat vandaag precies 90 jaar. Het gemengde zangkoor werd op 13 oktober van […]
  • Ook dit jaar veel ‘volgelingen’ bij Goorse Passion17 april 2019 Ook dit jaar veel ‘volgelingen’ bij Goorse Passion Het begon met een spatje regen maar dat was voorbij toen het grote witte kruis werd opgepakt en gedragen door Goor. De Goorse versie van The Passion begon vandaag op het Schoolfeestplein […]
  • Jan Pluimers jubilaris Goors Mannenkoor3 februari 2019 Jan Pluimers jubilaris Goors Mannenkoor Na afloop van de traditioneel goed bezochte jaarlijkse algemene ledenvergadering heeft het Goors Mannenkoor Jan Pluimers ¬†gehuldigd in verband met zijn 25-jarige lidmaatschap. Hij kreeg […]