Goor verdeeld over toekomst veel geramde luifel

Wat moet er gebeuren bij de veel geramde luifel aan het voormalige pand van Hap en The Sweet Sixties ? Dat was de vraag in een poll op deze site. Goor is verdeeld want 33% vindt dat de luifel teveel een sta in de weg is en weg moet. Het tweede derde deel vindt dat onzin en zegt dat weggebruikers gewoon beter op moeten letten. Het overige deel, ook 33%, denkt dat een duidelijk waarschuwingsbord de oplossing is. Wat er met de luifel gaat gebeuren is nu nog ongewis. Voorlopig hangen er gele hesjes aan om het ‘gevaar’ zichtbaar te maken. De volgende poll gaat over het vele mozaïek dat Goor kleurt. Onlangs werden er weer zes kubussen onthuld. Zijn de mozaïeken banken en kubussen een verrijking voor Goor of juist niet ? U mag het zeggen !

Gerelateerde berichten

  • Kleurrijke kubussen onthuld29 september 2019 Kleurrijke kubussen onthuld Het begint Goor al aardig te karakteriseren. Op steeds meer plekken kleurrijk mozaïek in de vorm van banken of zogenoemde kubussen. Afgelopen vrijdag werden er weer zes onthuld. Drie in […]
  • Goor verdeeld over terrassen op straat15 augustus 2019 Goor verdeeld over terrassen op straat Het idee om met mooi weer het centrum af te sluiten voor auto's om zo meer activiteit op straat te kunnen ontplooien op de zaterdagen in de zomer, vinden velen een goed en even zovelen […]
  • En weer ligt de luifel eraf…13 augustus 2019 En weer ligt de luifel eraf… Het was alweer een tijdje geleden maar gisteren was het weer zover. De luifel van de voormalige broodjeszaak- en cafetaria aan de Grotestraat tegenover de Primera moest het weer […]
  • Weer bingo bij de luifel21 augustus 2019 Weer bingo bij de luifel Knal, boem, raak! Weer was het bingo vanochtend bij het voormalige onderkomen van Sweet Sixties en Hap. De luifel van het iconische pand werd weer geraakt door een vrachtwagen in het […]
  • Als het nou nog weer mis gaat…24 augustus 2019 Als het nou nog weer mis gaat… De gevreesde luifel van de voormalige lunchroom in de Grotestraat is eraf maar de pijlers steken nog wel uit het pand ten teken dat er wellicht weer een nieuwe luifel zal komen. Aan de […]