Brandweer lang druk met kat op dak

Een kat op het dak van een appartementencomplex op Het Jannink in Goor heeft de brandweer vanavond ruim een uur beziggehouden. Aanvankelijk werd de Goorse brandweer opgeroepen, maar een hoogwerker van brandweer Rijssen bleek noodzakelijk. De kat liet zich echter niet snel vangen en zorgde ervoor dat de brandweerlieden enige tijd bezig waren. Uiteindelijk kreeg de brandweer de viervoeter te pakken en wist deze veilig op de grond te krijgen, waarna de overhandiging van de kat aan de eigenaresse volgde. (Foto’s: Hof van Twente Fotografie)

Gerelateerde berichten

  • Kat vlucht bij overhandiging aan eigenaresse na bevrijding door brandweer4 juli 2018 Kat vlucht bij overhandiging aan eigenaresse na bevrijding door brandweer Dat een kat in het nauw soms rare sprongen maakt is een bekend spreekwoord, maar in de Goorse Irisstraat was dit vanmiddag wel heel letterlijk het geval. Daar heeft de brandweer middels […]
  • Brandweer zoekt vergeefs, bewoonster lokt kat wel uit gierput2 januari 2015 Brandweer zoekt vergeefs, bewoonster lokt kat wel uit gierput Wat de Goorse brandweer vannacht niet lukte is een bewoonster van een voormalige boerderij op het Roelofsenterrein vanmorgen wel gelukt. Een kat die in een gierput terecht is gekomen is […]
  • Schoorsteenbrand aan Oude Postweg12 december 2016 Schoorsteenbrand aan Oude Postweg De Goorse brandweer werd net na het middaguur gealarmeerd door een schoorsteenbrand aan de Oude Postweg net buiten de bebouwde kom van Goor. Er werden ook andere korpsen ingeschakeld omdat […]
  • Gorenaar ernstig gewond bij ongeval met hoogwerker12 mei 2016 Gorenaar ernstig gewond bij ongeval met hoogwerker Een 51-jarige Gorenaar is vanochtend in het Gelderse Zevenaar zwaar gewond geraakt bij een ongeluk met een hoogwerker. Daarbij kwam een 22-jarige man uit Oldebroek om het leven. De […]
  • Oh kom er eens kijken…5 december 2016 Oh kom er eens kijken… Topdrukte voor Sinterklaas en zijn Pieten vanochtend in Goor waar de Goedheiligman aan het begin van zijn verjaardag alle Goorse basisscholen bezocht. Die bezoekjes verliepen overigens […]