Herfst-wandeltocht Kariboes

De Goorse trimclub Kariboes houdt op komende zondag 20 oktober haar jaarlijkse herfstwandeltocht. De tocht gaat dit keer over de Herikerberg, door Stokkum en een stukje door het Westerflier. De start en finish is bij camping Monte Bello em er kan gestart worden over vijf afstanden van 5 tot en met 30 kilometer. De kortere afstanden starten om 10:00 uur. De langere afstanden een uur eerder. Meer informatie via Gerrie Hoek, telefoon 0547 272823 / 0613548914 of via e-mail: gerrieberkenbosch@nullhotmail.com.

Gerelateerde berichten

  • Herfstwandeltocht bij Kariboes10 oktober 2016 Herfstwandeltocht bij Kariboes De Goorse trimclub “ Kariboes” organiseert op zondag 16 oktober haar jaarlijkse herfstwandeltocht. De wandeltocht, waarbij een keuze gemaakt kan worden uit vijf afstanden, gaat deze keer […]
  • Whiskey en jazz…16 oktober 2015 Whiskey en jazz… De evenementenkalender meldt voor het komende weekeinde geen optredens in de grote zaal van De Reggehof. Wel is er vanavond een Whiskey-quiz bij Grand Café De Zon en organiseeret café De […]
  • Herfswandeltocht trimclub Kariboes8 oktober 2014 Herfswandeltocht trimclub Kariboes Trimclub ‘Kariboes’ organiseert zondag 19 oktober haar jaarlijkse herfstwandeltocht. De wandeltocht gaat deze keer over de Herikerberg en door Stokkum. De start en finish zijn bij camping […]
  • Fleetwood Mac, Reflexxion en wandelen…13 oktober 2017 Fleetwood Mac, Reflexxion en wandelen… Een volle evenementenkalender voor het komend weekeinde met allereerst de tweede dansavond voor stellen en vrijgezellen bij De Bebsel vanavond. Morgen is er, naast het Hofkracht & […]
  • Herfstwandeltocht Kariboes30 september 2015 Herfstwandeltocht Kariboes De Kariboes organiseert binnenkort weer haar jaarlijkse herfstwandeltocht. Op zondag 18 oktober  voert de tocht de deelnemers dit jaar over de Herikerberg en door het Weldam. De start en […]