Expositie schilderijen Thea van Doorn

Komende zaterdag 12 oktober om 14.00 uur is de opening van een unieke expositie van de Thea van Doorn – Tolsma. Zij exposeert 18 schilderijen bij JOOS Wonen in de Grotestraat. De Goorse kunstenares heeft als bijzonderheid dat ze intuïtief tekent en dat er al tekenend en schilderend gedachten binnen komen. Uiteindelijk vertelt het werk dan als het af is een verhaal. De expositie is tijdens openingstijden van JOOS Wonen te bezoeken. Dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 uur tot 18:00 uur en zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. De schilderijen zijn tot en met zaterdag 26 oktober te bewonderen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Gerelateerde berichten

  • Ben vereeuwigd tussen grootse prominenten17 december 2016 Ben vereeuwigd tussen grootse prominenten Het is een bekend en vertrouwd gezicht voor de regelmatige bezoekers van Bar Bistro d'Olde Smidse. De wand met prominenten in het eetcafe. Sinds jaar en dag kijken bekende Nederlanders als […]
  • Goors Montmartre bij voormalig gemeentehuis1 juni 2017 Goors Montmartre bij voormalig gemeentehuis In de tuinen van het voormalige gemeentehuis aan de Diepenheimseweg, komt een Goorse variant van de bekende Parijse artistieke wijk Montmartre. In het kader van het evenement Heerlijck […]
  • Franse sfeer tijdens Kunst in de tuin2 juli 2017 Franse sfeer tijdens Kunst in de tuin Franse accordeonmuziek en diverse kunstenaars geconcentreerd met het penseel op het doek, zittend voor de schildersezel. En dat allemaal naast het prachtige witte gebouw aan de […]
  • Goorse schilders exposeren in Markelo28 april 2016 Goorse schilders exposeren in Markelo Negen Goorse schilders en schilderessen hebben hun werken tentoongesteld in het Beaufort in Markelo. Naast de ervaren kunstenaars Lies de Vries en Patrick van den Burg zijn er ook werken […]
  • Bouwmeester exposeert op Holterberg13 mei 2019 Bouwmeester exposeert op Holterberg Het werk van de Goorse natuurfotograaf Han Bouwmeester is te zien in het bekende natuurmuseum op de Holterberg. Onder de titel 'Veren en haren' heeft Bouwmeester zijn favoriete vogels van […]