Groene vingers gezocht voor belevingstuin Stoevelaar

Carint Reggeland zoekt vrijwilligers die willen helpen in het onderhoud van de belevingstuin van De Stoevelaar. Deze tuin bestaat uit een moestuin, bloementuin, kruidentuin en rozenborders. De bewoners van het verzorgingstehuis zoals ouderen met dementie kunnen dagelijks een ommetje maken in deze bijzondere tuin waarvoor dus vrijwilligers nodig zijn die enkele uren per week beschikbaar zijn. De tuin is belangrijk voor de bewoners van De Stoevelaar omdat het naast het buiten kunnen ook zijn de zintuigen prikkelt. Wie zich aan wil melden of meer informatie wil kan zich wenden tot Jolanda van den Noort: telefoon: 06-34362260 of via e-mail: j.vandennoort@nullcarintreggeland.nl.

Gerelateerde berichten

  • Vrijwilligers gezocht voor de tuin18 september 2017 Vrijwilligers gezocht voor de tuin Carint Reggeland-huis De Stoevelaar zoekt vrijwilligers die willen helpen met het onderhouden van de belevingstuin. Deze tuin bestaat uit een moestuin, bloementuin, kruidentuin en rozen […]
  • Vrijwilligers belevingstuin gezocht5 april 2018 Vrijwilligers belevingstuin gezocht Carintreggeland Huis De Stoevelaar zoekt vrijwilligers die willen helpen in het onderhoud van de belevingstuin. Deze tuin bestaat uit een moestuin, bloementuin, kruidentuin en […]
  • Tuinbanken in belevingstuin Stoevelaar13 mei 2019 Tuinbanken in belevingstuin Stoevelaar In de belevingstuin van de Stoevelaar zijn in het afgelopen weekeinde tien nieuwe banken geplaatst. Deze zijn aangeboden door Reggehout. De banken zijn verspreid door de tuin te vinden. […]
  • Stoevelaar maakt plaats voor nieuwe gebouwen16 oktober 2019 Stoevelaar maakt plaats voor nieuwe gebouwen Het was decennia lang een gezichtsbepalende flat bij de binnenkomst van Goor vanaf de richting Markelo maar dat gaat veranderen want De Stoevelaar wordt nieuw gebouwd. Ook de rest van het […]
  • Minicursus afvallen bij De Stoevelaar14 maart 2015 Minicursus afvallen bij De Stoevelaar Carint Reggeland organiseert in Goor een minicursus afvallen. Onder de titel “Afvallen de Baas is het de bedoeling om in één bijeenkomst tot resultaat te komen. Dit onder begeleiding van […]