Museum extra open tijdens Apollo-reünie en fiets-vierdaagse

Het Goors Historisch Museum gaat extra open tijdens de reünie van muziekvereniging Apollo. komende zaterdag en volgende week tijdens de Herfst-Fiets4daagse. Tijdens de Apolloreünie- en receptie, bij café de Ster, op zaterdagmiddag 12 oktober is het museum open van 13.30 tot 18:00 uur. Daarnaast gaat het museum op dinsdag 15, woensdag 16 en donderdag 17 oktober tussen de middag open. Naast de expositie ‘100 jaar Apollo Goor’ is in het museum de vaste collectie te bekijken met onder meer een grote maquette van Goor anno 1560, een collectie knipmutsen, authentieke 18e -eeuwse weefgetouwen en archeologische vondsten.

Gerelateerde berichten

  • Scholenexpositie in historisch museum4 december 2017 Scholenexpositie in historisch museum Het Goors Historisch Museum opent komende vrijdag een expositie over het verleden van de Goorse scholen. Er zijn allerhande artikelen en vooral ook schoolfoto's te bekijken uit het […]
  • Donateurs welkom bij Historisch museum23 januari 2016 Donateurs welkom bij Historisch museum Een koffievisite voor die mensen die de activiteiten van het Goors Historisch Museum mogelijk maken. De donateurs zijn morgenmiddag uitgenodigd om het 60 jarig jubileum van het museum en […]
  • Uniform Goorse oorlogsvlieger komt ‘thuis’30 mei 2019 Uniform Goorse oorlogsvlieger komt ‘thuis’ Het Nederlands Instituut voor Militaire Historie ontdekte onlangs het verhaal van de Goorse oorlogsvlieger Gerrit-Jan ten Duis. Als één van de weinige Nederlanders was deze gedecoreerde […]
  • Graftrommelexpositie weer open na grondige opknapbeurt28 mei 2018 Graftrommelexpositie weer open na grondige opknapbeurt De Graftrommel-expositie van de stichting Historisch Goor is weer te bezoeken voor het publiek. De aula van de begraafplaats aan de Markeloseweg heeft na de lekkage van afgelopen winter […]
  • Expositie Apollo en Seniorencafé…16 augustus 2019 Expositie Apollo en Seniorencafé… Het is, vanwege de vakantietijd, nog immer rustig op de evenementenkalender. Zo zijn er nog vele Gorenaren op vakantie en zijn er ook de nodige muziekliefhebbers die dit weekeinde […]