Jan zoekt zijn verloren fietstassen

Na een fietsretourtje van Hiltjesdamhof naar Bruins & Kwast kwam Jan er achter dat hij zijn fietstassen, zwart met blauwe bies van het merk Koga, kwijt was. Wie Jan kan helpen zijn fietstassen terug te krijgen kan rekenen op een passende beloning. Contact opnemen met hem kan via 06-20360073.

Gerelateerde berichten

  • Musical Waerdenborch in De Reggehof8 april 2019 Musical Waerdenborch in De Reggehof De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de […]
  • Fiets gejat in de Spoorstraat1 oktober 2016 Fiets gejat in de Spoorstraat Wederom een fiets gestolen, deze keer waas het raak in de Spoorstraat. Daar is afgelopen donderdag een Koga Tesla Lady`10 47 damesfiets gestolen, gelijk aan onderstaand afgebeelde fiets. […]
  • American Stafford zoekgeraakt10 juni 2019 American Stafford zoekgeraakt Consternatie rondom De Jachtlust. Daar is Martijn Verdriet zijn bruine American Stafford kwijtgeraakt. Dit is gebeurd ter hoogte van de parkeerplaats. De vinder kan contact opnemen met […]
  • Portemonnee verloren in centrum22 maart 2012 Portemonnee verloren in centrum Dorethy Heinhuis is vandaag haar portemonnee kwijtgeraakt in Goor. Ze is van de Jumbo naar de Action gelopen en kwam er daar achter dat ze haar beurs kwijt was. Dorethy weet niet of de […]
  • Sleuteltasje gevonden bij De Oliphant5 maart 2019 Sleuteltasje gevonden bij De Oliphant Op de parkeerplaats bij Medisch Centrum "De Oliphant" is een sleuteltasje gevonden. Het sleuteltasje is bruin van kleur en er zitten drie sleutels en een druppel in. Voor informatie kunt […]