Open repetities Onze Stem

Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem heeft na de zomervakantie de draad weer opgepakt en is gestart met de wekelijkse zangrepetities. Het koor, dat dit jaar haar 95-jarig jubileum viert, repeteert elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de balletzaal van de Reggehof in Goor onder de enthousiaste en professionele leiding van dirigent Mirjam Spoelman. Houd je ook van muziek en lijkt het je wel leuk om in een koor te zingen? Kom dan op woensdag 16 of 30 oktober naar de open repetitieavond van Onze Stem en maak kennis met de leden, dirigent en het repertoire. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Brenda Bergsma: 06 108 776 00 of info@nullonzestem-goor.nl.

Gerelateerde berichten

  • Open repetitie bij Onze Stem19 september 2018 Open repetitie bij Onze Stem Houd je van muziek en lijkt het je wat om in een koor te zingen? Kom dan op woensdag 26 september of woensdag 3 oktober naar de open repetitieavond van Zang- en Oratoriumvereniging Onze […]
  • Drukke open repetitie Onze Stem28 september 2018 Drukke open repetitie Onze Stem Een repetitie van welslagen. De open avonden bij Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem zijn goed bezocht. Onder de professionele leiding van dirigent Mirjam Spoelman repeteerde Onze Stem […]
  • Onze Stem laat zich weer horen26 augustus 2016 Onze Stem laat zich weer horen Ook Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem begint eind deze maand aan een nieuw zangseizoen. Elke woensdagavond, met ingang van de 31ste, wordt er van 20.00 - 22.00 uur gerepeteerd in de […]
  • Onze Stem groeit weer13 april 2017 Onze Stem groeit weer De Goorse Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem is weer groeiende. Dat werd het duidelijk tijdens de jaarvergadering deze week. Vorig jaar gaf het loedenaantal nog een lichte daling te […]
  • Onze Stem blijft groeien18 april 2018 Onze Stem blijft groeien De Goorse Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem blijft groeien. Dat werd duidelijk tijdens de jaarlijkse ledenvergadering. Onze Stem blijkt een regionale functie te hebben met leden die […]