‘Kot bie en wiet vot’ bij Vrouwen van Nu

Diederik Roeterdink uit Markelo is komende woensdag te gast bij de Goorse Vrouwen van Nu met zijn boerderij-toer ‘Kot bie en wiet vot’. Hij laat zien wat voor en achter is van de boerderij van zijn ouderlijk huis, met name de schetsen, tekeningen en vele foto’s die door bekenden en onbekenden zijn gemaakt met daarop vele herkenbare onderdelen. Daarna krijgen ook andere, grensoverschrijdende, boerderijen de aandacht. De avond in de Goorse Klokkenkamp begint op woensdag 16 oktober om 19:45 uur. De zaal is een half uur eerder open. Meer informatie via Ineke van der Laan, telefoonnummer 0547-276077.

Gerelateerde berichten

  • Goor vanuit de Hoftoren…21 april 2018 Goor vanuit de Hoftoren… Bezoekers van de laatste Pleinmarkt bij de Hofkerk en in De Klokkenkamp werd vandaag een uniek kijkje gegund in de toren van de monumentale Hofkerk. Onder begeleiding konden de trappen […]
  • Toren Hofkerk zaterdag open voor publiek16 april 2018 Toren Hofkerk zaterdag open voor publiek Wie Goor vanaf aanzienlijke hoogte wil bekijken heeft komende zaterdag een unieke kans. Dan wordt namelijk de toren van de Hofkerk opengesteld voor publiek. Dat gebeurt tijdens de […]
  • Boerderij Roelofsen tegen de vlakte….21 november 2018 Boerderij Roelofsen tegen de vlakte…. Het is misschien wel het meest iconische pand bij de entree van Goor aan de zijde van Delden. De boerderij op het voormalige domein erve Roelofsen. De woning en de schuren gaan deze weken […]
  • Gratis cursus ‘Omgaan met dementie’26 februari 2018 Gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ Salut biedt voor mantelzorgers uit Goor en omgeving een gratis cursus ‘Omgaan met dementie’ aan. Tijdens deze cursus wordt uitgebreid informatie gegeven over deze ziekte. De deelnemers […]
  • Gratis cursus omgaan met dementie27 februari 2017 Gratis cursus omgaan met dementie Welzijnsorganisatie Salut organiseert een cursus van zes avonden voor mantelzorgers die mensen met dementie begeleiden. Tijdens deze cursus wordt uitgebreid informatie gegeven over de […]