Tukker Cup: GFC Twenthe en Hector verliezen

In de strijd om de Tukker Cup heeft GFC vanavond gewonnen met 4-3 van Tubantia uit Hengelo. Op Sportpark Heeckeren was het bij rust 2-0 door vroege treffers van Edo Schnieder en Tim Wassink. In de tweede helft werd het na 10 minuten 2-1 en scoorde Colin Mensink in de 65e minuut de 3-1. Olaf Siegers tekende een kwartier voor tijd voor de 4-1, vlak daarna viel de 4-2. Vlak voor tijd werd het 4-3. Twenthe ging in Hengelo onderuit tegen Achilles ’12. Na een ruststand van 4-0 werd het uiteindelijk 5-2 voor de thuisploeg. Mart Spenkelink scoorde twee keer. Hector verloor in Nijverdal, na een ruststand van 2-1, met 6-2 van DES (foto). Joeri Wenderman tekende voor de beide Goorse treffers.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • GFC tegen Aramea in 8e finale Tukker Cup10 januari 2018 GFC tegen Aramea in 8e finale Tukker Cup GFC speelt in de achtste finale in de strijd om de Tukker Cup thuis tegen het Enschedese FC Aramea. Geen onbekende want de twee ploegen ontmoeten elkaar in competitieverband ook in de […]
  • Goorse clubs onderuit in Tukker Cup13 november 2018 Goorse clubs onderuit in Tukker Cup Forse nederlagen voor de Goorse clubs in de tweede poulewedstrijd om de Tukker Cup. GFC ging in Vriezenveen met maar liefst 10-2 bij hoofdklasser Deto Twenterand. Voor de rood zwarten […]
  • Siegers op schot in strijd om Tukker Cup24 oktober 2017 Siegers op schot in strijd om Tukker Cup GFC is de strijd om de Tukker Cup uitstekend begonnen. De ploeg van trainer Romano Lammertink versloeg vanavond derdeklasser Avanti Wilskracht met maar liefst 6-1. Olaf Siegers was de […]
  • Goorse clubs weer present in strijd om Tukker Cup25 juli 2018 Goorse clubs weer present in strijd om Tukker Cup De drie Goorse voetbalclubs doen ook dit jaar mee aan de strijd om de Tukker Cup. De Twentse amateurstrijd wordt komend seizoen voor de tweede georganiseerd en leverde met vv Twenthe […]