Komend jaar 40 gezinnen op vakantie met Doors Wide Open

Komend jaar kunnen er 40 gezinnen die het niet breed hebben op vakantie via de stichting Doors Wide Open. Zij kunnen een week terecht op camping Monte Bello waar vanaf april volgend jaar twee caravans en toebehoren staan van de stichting. De aangeboden vakanties zijn bedoeld voor jonge gezinnen die op het minima-niveau leven en waar een vakantie er normaliter helemaal niet in zit. Gegadigden en geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu inschrijven voor een week vakantie via e-mail: stichtingdoorswideopen@nullgmail.com. De vakanties zijn niet alleen bedoeld voor gezinnen uit Goor en omgeving maar kunnen volgens initiatiefnemer Seine Braakman uit de hele regio komen.


Gerelateerde berichten

  • Hofjongeren bezorgen noodlijdende gezinnen vakantie31 juli 2017 Hofjongeren bezorgen noodlijdende gezinnen vakantie Een gezin uit Goor is vanmiddag per fiets afgereisd naar Nijverdal voor een weekje vakantie op camping Noetsele. De moeder met vier kinderen wiens naam we uit privacyredenen niet noemen, […]
  • Monte Bello viert morgen 100-jarig bestaan5 augustus 2019 Monte Bello viert morgen 100-jarig bestaan Het is één van de alleroudste campings in de regio en inmiddels uitgegroeid tot een oord waar, tussen Goor en Markelo, ook tal van andere feesten evenementen plaats vinden. Ook veel […]
  • Ook volgend jaar gratis vakantie voor minder bedeelden22 november 2017 Ook volgend jaar gratis vakantie voor minder bedeelden Het project van Doors Wide Open waarbij minder bedeelde gezinnen uit Goor en omgeving een week gratis op vakantie kunnen, krijgt volgend jaar een vervolg.Het project is gericht op gezinnen […]
  • Doors Wide Open in race voor donatie ING Bank23 januari 2018 Doors Wide Open in race voor donatie ING Bank De stichting Doors Wide Open is in de race voor een financiële injectie van de ING Bank. Met de actie Help Nederland Vooruit zijn in het hele land maatschappelijke initiatieven aangewezen […]
  • Doors Wide Open heropent met voedselinzamelpunt17 januari 2017 Doors Wide Open heropent met voedselinzamelpunt Na een interne verbouwing gaat Do0ors Wide Open vanaf morgen weer open. De goede doelenwinkel van Seine Braakman heeft een opknapbeurt gekregen en er is gesleuteld aan de formule. Zo is er […]