Senioren weer welkom tijdens ZondagMiddagCafé

De derde zondag van de maand is weer aanstaande en dat betekent dat de Goorse senioren zich weer op kunnen maken voor een ontspannen en gezellige middag in het Soosgebouw aan de Schoolstraat. Voor 3 euro is er koffie of thee met wat lekkers en kan er gekaart, gebiljart, gesjoeld of gewoon gepraat worden. Aanmelden is niet nodig. Het ZondagMiddagCafé begint om 14.00 uur en sluit rond 16.30 uur. Meer informatie via Ria Mulder, telefoon: 0547-274784.

Gerelateerde berichten

  • Komende zondag weer Seniorencafé17 oktober 2018 Komende zondag weer Seniorencafé Komende zondag, 21 oktober, is er weer een ZondagMiddagCafé zoals op elke derde zondag van de maand. Voor 3 euro is er koffie of thee met wat lekkers en kan er gepraat worden met andere […]
  • Senioren weer welkom op zondagmiddag14 maart 2019 Senioren weer welkom op zondagmiddag Het ZondagMiddagCafé voor senioren wordt komende zondag weer geopend in de Goorse Schoolstraat. Er kan weer worden gebiljart, gesjoeld, gekaart of rummikub gespeeld, maar bovenal is het […]
  • Komende zondag weer cafémiddag voor senioren16 juni 2016 Komende zondag weer cafémiddag voor senioren Komende zondag, 19 Juni, is er weer het ZondagMiddagCafé voor de Goorse senioren. Dan kan er vanaf 14.00 uur in het Soosgebouw in de Schoolstraat weer gebiljart, gesjoeld of gekaart […]
  • ZondagMiddagCafé voor senioren in Soosgebouw30 januari 2018 ZondagMiddagCafé voor senioren in Soosgebouw Komende zondag is er weer een ZondagMiddagCafé voor senioren. In het soosgebouw aan de Schoolstraat is er de mogelijkheid om mensen te ontmoeten en te kaarten, biljarten, te sjoelen of een […]
  • Zondagmiddagcafé in Soosgebouw17 februari 2016 Zondagmiddagcafé in Soosgebouw Komende zondag is het zogenoemde Zondagmiddagcafé weer geopend voor de Goorse senioren. Elke derde zondagmiddag van de maand is het Soosgebouw in de Schoolstraat geopend voor een […]