35 ‘fietswrakken’ worden verwijderd bij het station

De politie Hof van Twente gaat binnenkort samen BOA’s van de gemeente Hof van Twente 35 zogenoemde ‘fietswrakken’ verwijderen bij het station in Goor. Dit zijn oude fietsen die er vaak al lang staan en niet worden gebruikt. Deze fietswrakken worden na verwijdering nog 10 weken bewaard door de gemeente waar eventuele eigenaren zich kunnen melden. Vandaag zijn door de politie en BOA’s van de gemeente, de desbetreffende fietsen gemerkt. Deze opschoning is volgens de politie nodig om plaats te maken voor de fietsen die zijn aangetroffen buiten de stallingen. Dat waren er in Goor 65 die vandaag van een label voorzien. Daarop het verzoek om een volgende keer de fietsen in de stallingen te plaatsen omdat anders verwijdering zal volgen.

Foto’s: Politie Hof van Twente

Gerelateerde berichten

  • Geen fiets-kijkdag door Corona23 oktober 2020 Geen fiets-kijkdag door Corona Er worden jaarlijks relatief veel fietsen gestolen vanuit de stalling bij het station in Goor en wie dat overkomt kan naast een aangifte bij de politie, ook bij de gemeente een digitaal […]
  • Tachtig ‘fietswrakken’ op stations…19 augustus 2022 Tachtig ‘fietswrakken’ op stations… De politie heeft in samenwerking met de Gemeente Hof van Twente op de stations in Goor en Delden zogenoemde 'fietswrakken' voorzien van stickers. Dit zijn oude fietsen die er al heel lang […]
  • 46 fietsen geruimd bij station Goor25 oktober 2019 46 fietsen geruimd bij station Goor De politie Hof van Twente heeft vandaag samen met de gemeente maar liefst 46 fietsen geruimd bij de stallingen bij het station in Goor. De tweewielers werden twee weken geleden al […]
  • Fietsendiefstal blijft zorgenkind in Goor30 juni 2018 Fietsendiefstal blijft zorgenkind in Goor Het stelen van fietsen blijft in het Goorse een zorgenkindje. Ook in de afgelopen weken zijn er weer diverse tweewielers weggenomen, zo meldt de politie Hof van Twente. Deze vraagt om […]
  • Elastiekjes aan fietsen op station (UPDATE)29 april 2015 Elastiekjes aan fietsen op station (UPDATE) De reiziger die zijn fiets parkeerde of ophaalde bij het bus- en treinstation in Goor zal het waarschijnlijk niet zijn ontgaan. Aan bijna elke fiets hing een elastiekje. Remco Vos mailde […]