35 ‘fietswrakken’ worden verwijderd bij het station

De politie Hof van Twente gaat binnenkort samen BOA’s van de gemeente Hof van Twente 35 zogenoemde ‘fietswrakken’ verwijderen bij het station in Goor. Dit zijn oude fietsen die er vaak al lang staan en niet worden gebruikt. Deze fietswrakken worden na verwijdering nog 10 weken bewaard door de gemeente waar eventuele eigenaren zich kunnen melden. Vandaag zijn door de politie en BOA’s van de gemeente, de desbetreffende fietsen gemerkt. Deze opschoning is volgens de politie nodig om plaats te maken voor de fietsen die zijn aangetroffen buiten de stallingen. Dat waren er in Goor 65 die vandaag van een label voorzien. Daarop het verzoek om een volgende keer de fietsen in de stallingen te plaatsen omdat anders verwijdering zal volgen.

Foto’s: Politie Hof van Twente