Pubquiz, reünie Apollo en 155 Motors…

De evenementenkalender voor het komende weekeinde vermeldt allereerst de Pubquiz bij Café De Ster met het bekende feestduo Wipneus en Pim (foto) die een nieuw concept lanceren in het Goorse café/ Tegelijkertijd zijn de whiskey-liefhebbers bij De Smidse waar naast whiskey ook diverze kazen worden geproefd. Bij Café Spek is vanavond de derde en laatste editie van de barcompetitie met de jongens van Vol Gas en de Goorse band Kings of Sleaze. Morgenmiddag is onder meer de reünie van Apollo bij De Ster. In de Reggehof staat ‘s avonds de dansgroep 155 op het grote podium met spectaculaire motoracts tijdens een show die verder het midden houdt tussen een theatervoorstelling en een dansshow. Bij Café De Buurman is een 70’s en 80’s-party met achter de knoppen DJ Bart Bolink. Voor alle evenementen en activiteiten check onze agenda.