Twenthe-Victoria afgelast

De voetbalwedstrijd vv Twenthe-Victoria ’28 gaat komende zondag niet door. Dit vanwege het overlijden van een erelid van de Enschedese club. Het bestuur van Victoria heeft besloten om het gehele voetbalprogramma dit weekeinde te schrappen. De eerstvolgende wedstrijd van Twenthe is op zondag 20 oktober. Dan staat de uitwedstrijd tegen UDI op het programma. De duels van GFC en Hector gaan wel door. GFC treft komende zaterdag SV DRC in Almelo terwijl SV Hector komende zondag thuis speelt tegen Hoeve Vooruit.


Gerelateerde berichten

  • Goorse clubs dit weekeinde niet in actie24 januari 2019 Goorse clubs dit weekeinde niet in actie De eerste elftallen van Twenthe, GFC en Hector komen dit weekeinde niet in actie. De KNVB heeft alle wedstrijden van de amateurclubs in het district Oost vanwege het winterse weer […]
  • Losser-Twenthe 2-6, GFC-Hector afgelast9 december 2018 Losser-Twenthe 2-6, GFC-Hector afgelast De eindstand van het duel in de derde klasse A: 3A 14.00 uur: KVV Losser - vv Twenthe¬† 2-6 (doelpunten Twenthe: Mark Nijland, Koen Morsink, Jeffrey Asbroek, Stein Jeurlink, Wouter […]
  • Goorse clubs door sneeuwval niet in actie9 december 2017 Goorse clubs door sneeuwval niet in actie De Goorse clubs in de derde- en vierde klasse B komen morgen niet in actie in competitieverband. De winterse omstandigheden en de slechte staat van de velden heeft ervoor gezorgd dat de […]
  • GFC en Twenthe verliezen oefenduels29 januari 2017 GFC en Twenthe verliezen oefenduels GFC heeft vandaag een oefenwedstrijd in en tegen Almelo met 4-3 verloren. Bij rust was het nog 1-1. Voor GFC scoorden Daan Zweers (foto) en Tim Wassink. De derde goal was een eigen treffer […]
  • Voetbalwedstrijden afgelast29 januari 2017 Voetbalwedstrijden afgelast Twee van de duels die de Goorse voetbalclubs morgen zouden moeten spelen zijn al afgelast. Op sportpark 't Piepwillem ligt nog teveel sneeuw op het kunstgras waardoor de wedstrijd […]