Hector thuis, GFC naar Almelo

Voor Hector staat morgen het competitieduel tegen Hoeve Vooruit op de rol. Een interessante pot op sportpark ’t Doesgoor want na drie speelronden hebben beide ploegen nog maar één punt en dus is een resultaat voor beide teams meer dan welkom. Hector speelde deze week, met een aantal jeugdspelers tegen DES voor de Tukker Cup en verloor met 6-2. Toch gaf het vertoonde spel tegen de derdeklasser wel enig vertrouwen. GFC speelt vanmiddag vanaf 14:45 uur in Almelo tegen DRC ’12. De ploeg van trainer Romano Lammertink gaf vorige week niet thuis tegen Lemele en verloor met 0-3. Die teleurstelling moet worden weggespoeld tegen de hekkensluiter in de zaterdag vierde klasse E. DRC ’12 is nog puntloos terwijl GFC zeven punten uit drie duels heeft. Twenthe komt dit weekeinde niet in actie. Een erelid van tegenstander Victoria ’28 is overleden waardoor de Enschedese club de duels in deze speelronde heeft geschrapt.


Gerelateerde berichten

  • Hector voor Hofderby naar Markelo27 oktober 2018 Hector voor Hofderby naar Markelo In de vierde klasse G van het zondagamateurvoetbal staat morgen de eerste Hofderby van dit seizoen op het programma. Hector gaat op bezoek bij Sportclub Markelo dat de competitie […]
  • Hector in vorm in Hofderby tegen Markelo16 maart 2019 Hector in vorm in Hofderby tegen Markelo Een uiterst interessante pot voetbal morgen op 't Doesgoor waar SV Hector het thuis opneemt tegen Sportclub Markelo. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kent een uitstekende reeks met 13 […]
  • Twenthe tegen hekkensluiter, ook kansen voor GFC en Hector9 maart 2019 Twenthe tegen hekkensluiter, ook kansen voor GFC en Hector Een belangrijke pot voor vv Twenthe morgen. In eigen huis is hekkensluiter Victoria '28 uit Enschede de tegenstander en bij winst kan de ploeg van trainer Hans Dirksen een goede stap […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Twenthe-Victoria afgelast11 oktober 2019 Twenthe-Victoria afgelast De voetbalwedstrijd vv Twenthe-Victoria '28 gaat komende zondag niet door. Dit vanwege het overlijden van een erelid van de Enschedese club. Het bestuur van Victoria heeft besloten om het […]