Regenboogvlag bij gemeentehuis

De Regenboogvlag wappert vandaag fier voor het gemeentehuis in Goor. Dit in het kader van ‘Coming Out Day’. Elk jaar wordt op 11 oktober aandacht besteed aan het moment dat een lesbienne, homo, biseksueel of transgender openlijk voor zijn of haar seksuele geaardheid of genderidentiteit uitkomt: Het zogenoemde ‘uit de kast komen’ oftewel de coming-out. De gemeente Hof van Twente wil hiermee aangeven dat iedereen zich vrij moet voelen en voor zijn of haar gevoelens uit moet kunnen komen.

Gerelateerde berichten

  • Hofkerk hijst regenboogvlag12 januari 2019 Hofkerk hijst regenboogvlag Naast de Hofkerk is de regenboogvlag gehesen. De kerkgangers van protestantse gemeente willen daarmee hun steun betuigen aan iedereen die zich gekwetst voelt over de zogenoemde […]
  • De scholen zijn weer begonnen…26 augustus 2019 De scholen zijn weer begonnen… Het weer heeft er, gezien de tropische temperaturen, nog geen rekening mee gehouden maar het zal voor de Goorse jeugd vanaf vandaag tocht echt weer moeten gebeuren. De schooldeuren worden […]
  • Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat13 maart 2019 Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat Er zijn nogal wat bomen gesneuveld tijdens de asbestsanering in de Deldensestraat maar er zijn inmiddels ook weer nieuwe bomen geplant. Dat gebeurde vandaag door leerlingen van groep 6 […]
  • Musical Waerdenborch in De Reggehof8 april 2019 Musical Waerdenborch in De Reggehof De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de […]
  • Stoevelaar maakt plaats voor nieuwe gebouwen16 oktober 2019 Stoevelaar maakt plaats voor nieuwe gebouwen Het was decennia lang een gezichtsbepalende flat bij de binnenkomst van Goor vanaf de richting Markelo maar dat gaat veranderen want De Stoevelaar wordt nieuw gebouwd. Ook de rest van het […]