Larissa heeft haar baret binnen

Ze heeft keihard geknokt, de instructeurs vervloekt en angsten overwonnen, maar eindelijk kan de vlag uit in huize Van Coesant. Larissa, de jongste telg van de familie, mag vanaf vandaag haar felbegeerde baret opzetten. Ze is een volwaardig lid van het VuursteunCommando. Geheel vlekkeloos ging het niet, want de leger-debutant kampte met heel wat blessureleed. Groots was dan ook de blijdschap bij het heldenonthaal na de traditionele eindmars. Haar vriendinnen zijn enorm trots en willen Larissa via deze weg nogmaals feliciteren met haar knappe prestatie.

Gerelateerde berichten

  • Cruciaal kelderduel voor Hector25 november 2017 Cruciaal kelderduel voor Hector Het is nog vroeg in het seizoen maar toch kan er gesproken worden over een cruciaal kelderduel voor Hector. De ploeg van trainer Mark Dijkstra gaat morgen op bezoek bij sv Enter. Beide […]
  • Moordverdachte nu wel in juiste rechtbank28 juli 2010 Moordverdachte nu wel in juiste rechtbank De Somalische moordverdachte heeft vanochtend wel terecht gestaan voor de juiste rechter. De man uit Markelo was gisteren nog verwisseld met een andere verdachte en zat in een rechtszaal […]
  • herenfiets29 februari 2012 Herenfiets gevonden bij Globe Ruim een week heeft er een herenfiets voor het pand van Globe Reisburo aan de Grotestraat gestaan. Dit is gemeld bij politie en de gemeente, maar de eigenaar heeft de fiets nooit […]
  • Vrouw gewond na val van fiets21 juni 2018 Vrouw gewond na val van fiets In de Goorse Van Eedenstraat is vanmiddag een vrouw gewond geraakt toen ze van haar fiets viel. Volgens omstanders is ze onderuit gegaan toen ze over een tennisbal fietste die over straat […]
  • Kinderen moeten zelfstandig paspoort23 februari 2012 Kinderen moeten zelfstandig paspoort De geldigheid van kinderbijschrijvingen in paspoorten van Goorse ouders vervalt komende zomer. Vanaf dat moment moeten kinderen een eigen paspoort, Nederlandse identiteitskaart of een […]