Larissa heeft haar baret binnen

Ze heeft keihard geknokt, de instructeurs vervloekt en angsten overwonnen, maar eindelijk kan de vlag uit in huize Van Coesant. Larissa, de jongste telg van de familie, mag vanaf vandaag haar felbegeerde baret opzetten. Ze is een volwaardig lid van het VuursteunCommando. Geheel vlekkeloos ging het niet, want de leger-debutant kampte met heel wat blessureleed. Groots was dan ook de blijdschap bij het heldenonthaal na de traditionele eindmars. Haar vriendinnen zijn enorm trots en willen Larissa via deze weg nogmaals feliciteren met haar knappe prestatie.

Gerelateerde berichten

  • Sarah voor Lenie Averdijk14 juni 2011 Sarah voor Lenie Averdijk Lenie  Averdijk heeft zich sinds 12 juli 2011 aangesloten in de rij van eeuwige Sarah’s. De familie Averdijk wil haar dan ook hartelijk feliciteren met dit heugelijke feit en zij wensen […]
  • Wim Spoelder vandaag 80 jaar5 april 2017 Wim Spoelder vandaag 80 jaar De goedlachse en altijd behulpzame "Enterse" Gorenaar Wim Spoelder wordt vandaag 80 jaar. En daar mogen volgens vrienden en familie nog heel wat jaren bij. "'t Hoar wordt wat meender, mar […]
  • Sprookjeshuwelijk van Boulus en Roan6 juli 2019 Sprookjeshuwelijk van Boulus en Roan Syrische trommelaars en een doedelzakspeler, vuurwerk, glanzende bolides en prachtige jurken. Het was vandaag allemaal te zien en te horen in de van Kollaan waar de bekende Gorenaar […]
  • Jesse Overbeek 25 jaar, niet te missen3 juni 2016 Jesse Overbeek 25 jaar, niet te missen Voor wie de Kloosterlaan inrijdt tot aan de Heeckerenschool is het niet te missen. Een grote pop, een container met water en een fonteintje refererend aan zijn werk bij Aqua Plus samen met […]
  • Petra Staijen ook bij club van vijftig20 mei 2014 Petra Staijen ook bij club van vijftig Wie door de Molenstraat rijdt kan het niet ontgaan, daar is wat te vieren. Petra Staijen ziet Sarah vandaag, dat mag van de familie en vrienden niet onopgemerkt voorbij gaan. Een scala aan […]