GFC heeft geen kind aan DRC: 0-8

GFC heeft vanmiddag ik de vierde klasse E van het zaterdag-amateurvoetbal met 0-8 gewonnen van DRC 2012 in Almelo. Bij rust was het al 0-5 voor de ploeg van trainer Romano Lammertink. Spits Tim Wassink was op schot met vier treffers waarvan één uit een strafschop. Olaf Siegers maakte twee doelpunten. De overige treffers kwamen op naam van Thijs Moormann en Colin Mensink. Het was de tweede zege van dit seizoen voor GFC dat nu op de zesde plaats staat in 4E met 6 punten uit 4 wedstrijden.

Tim Wassink

Gerelateerde berichten

  • GFC wint in eenvoudig in Rijssen9 november 2019 GFC wint in eenvoudig in Rijssen Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV had GFC vanmiddag ook geen moeite met SV Rijssen al viel de score wel minder hoog uit. Op sportpark de Koele werd het uitduel met 0-5 […]
  • Klinkende zege GFC in Markelo24 februari 2019 Klinkende zege GFC in Markelo GFC boekte vanmiddag een klinkende 0-4 zege op één van de titelkandidaten in de vierde klasse G, Sportclub Markelo. De ploeg van trainer Romano Lammertink denderde met name in de tweede […]
  • Moormann schiet GFC langs Bentelo22 oktober 2017 Moormann schiet GFC langs Bentelo GFC blijft de ongeslagen koploper in de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal. De rood zwarten wonnen vanmiddag met 3-2 van vv Bentelo. Thijs Moormann was de gevierde man op […]
  • GFC wint weer en klimt naar boven6 april 2017 GFC wint weer en klimt naar boven GFC heeft vanavond weer uitstekende zaken gedaan in de strijd tegen degradatie uit de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal. De ploeg van trainer Romano Lammertink won vanavond het […]
  • GFC wint overtuigend op bezoek bij LSV4 september 2016 GFC wint overtuigend op bezoek bij LSV Een bliksemstart voor GFC in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Romano Lammertink zegevierde vanmiddag op overtuigende wijze over LSV. De gastheer uit Lonneker, vorig jaar een […]