Volop verrassingen voor jarig Apollo

Het was een dag vol verrassingen en een weerzien met oud-leden voor de muzikanten en sympathisanten van het 100-jarige Apollo. De dag begon met een herdenking op de algemene begraafplaats waar de overleden Apolloleden in herinnering werden genomen en er een kranslegging was. Vanmiddag was de goedbezochte reünie bij De Ster waar de muzikale trots van Goor door de overige muziekkorpsen uit de Hof van Twente werden verrast met een serenade. De supportersvereniging pakte ook uit met het aanbieden van een bariton, twee trombones, twee dwarsfluiten, drie trompetten en vier klarinetten voor de jeugd. Dirigent Carl Wittrock kondigde aan een speciaal muziekstuk voor de jeugd te zullen componeren. Vanavond is er bij De Ster een feestavond voor leden.

Gerelateerde berichten

  • Apollo presenteert jubileumactiviteiten en nieuw logo27 november 2018 Apollo presenteert jubileumactiviteiten en nieuw logo Een keur aan muzikale evenementen en een nieuw logo werden vandaag aan het einde van de middag gepresenteerd door de Goorse muziekvereniging Apollo dat volgend jaar 100 jaar bestaat. […]
  • Oald Goor: Toen Apollo vijftien werd13 februari 2019 Oald Goor: Toen Apollo vijftien werd Apollo is dit kalenderjaar jarig. Het Goorse muziekgenootschap bestaat maar liefst 100 jaar. Een mijlpaal waarbij de redactie van Oald Goor haar vingers aflikt en bovenal op gezette […]
  • Apollo houdt reünie voor alle leden7 mei 2019 Apollo houdt reünie voor alle leden Muziekvereniging Apollo organiseert op 12 oktober een feestelijke reünie voor alle mensen die in de afgelopen honderd jaar lid zijn geweest. De aanwezigen kunnen genieten van […]
  • Jubilerend Apollo gaat verzoeknummers spelen8 april 2019 Jubilerend Apollo gaat verzoeknummers spelen Apollo gaat tijdens twee concerten nummer spelen die kunnen worden gekozen door het Goorse publiek. Dat zal gebeuren tijdens het evenement 'Apollo goes Pop' op zaterdag 18 mei in De […]
  • Kaartverkoop ‘Apollo pakt uit’ start morgen30 september 2019 Kaartverkoop ‘Apollo pakt uit’ start morgen Muziekvereniging Apollo sluit haar 100-jarig-jubileumjaar af met een groots concert in de Goorse sporthal De Mossendam op zaterdag 14 december. Dan worden nog één keer alle registers […]