Volop verrassingen voor jarig Apollo

Het was een dag vol verrassingen en een weerzien met oud-leden voor de muzikanten en sympathisanten van het 100-jarige Apollo. De dag begon met een herdenking op de algemene begraafplaats waar de overleden Apolloleden in herinnering werden genomen en er een kranslegging was. Vanmiddag was de goedbezochte reünie bij De Ster waar de muzikale trots van Goor door de overige muziekkorpsen uit de Hof van Twente werden verrast met een serenade. De supportersvereniging pakte ook uit met het aanbieden van een bariton, twee trombones, twee dwarsfluiten, drie trompetten en vier klarinetten voor de jeugd. Dirigent Carl Wittrock kondigde aan een speciaal muziekstuk voor de jeugd te zullen componeren. Vanavond is er bij De Ster een feestavond voor leden.

Gerelateerde berichten

  • Apollo presenteert jubileumactiviteiten en nieuw logo27 november 2018 Apollo presenteert jubileumactiviteiten en nieuw logo Een keur aan muzikale evenementen en een nieuw logo werden vandaag aan het einde van de middag gepresenteerd door de Goorse muziekvereniging Apollo dat volgend jaar 100 jaar bestaat. […]
  • Gezellige reünie met veel gezinnen25 juni 2022 Gezellige reünie met veel gezinnen Ook de derde etappe kan voor een groot deel worden afgevinkt. Het Schoolfeest Familie Festijn was een gezellige reünie voor velen. De belangstelling na de kinderoptocht was bij veel […]
  • Succesvolle première ‘Baile de Fantasia’11 april 2022 Succesvolle première ‘Baile de Fantasia’ De première van het muziekstuk ‘Baile de Fantasia’ van de Goorse componist Carl Wittrock bleek afgelopen zaterdagavond een groot succes. Hij schreef het stuk in opdracht van de […]
  • Vuurdoop nieuwe compositie Wittrock in de Hofkerk7 april 2022 Vuurdoop nieuwe compositie Wittrock in de Hofkerk Carl Wittrock kan na de nodige corona-afgelastingen zijn vuurdoop beleven met zijn nieuwe compositie. Onder de naam "Baile de Fantasia" gaat zijn nieuwe werk zaterdag in première. De […]
  • Concert KNA en Apollo gaat niet door16 november 2021 Concert KNA en Apollo gaat niet door Het concert dat komende zondag zou worden gehouden in de Reggehof en waarin een nieuw werk van de Goorse componist Carl Wittrock, zou worden gepresenteerd, gaat niet door. Het concert zou […]