Volop verrassingen voor jarig Apollo

Het was een dag vol verrassingen en een weerzien met oud-leden voor de muzikanten en sympathisanten van het 100-jarige Apollo. De dag begon met een herdenking op de algemene begraafplaats waar de overleden Apolloleden in herinnering werden genomen en er een kranslegging was. Vanmiddag was de goedbezochte reünie bij De Ster waar de muzikale trots van Goor door de overige muziekkorpsen uit de Hof van Twente werden verrast met een serenade. De supportersvereniging pakte ook uit met het aanbieden van een bariton, twee trombones, twee dwarsfluiten, drie trompetten en vier klarinetten voor de jeugd. Dirigent Carl Wittrock kondigde aan een speciaal muziekstuk voor de jeugd te zullen componeren. Vanavond is er bij De Ster een feestavond voor leden.

Gerelateerde berichten

  • Apollo presenteert jubileumactiviteiten en nieuw logo27 november 2018 Apollo presenteert jubileumactiviteiten en nieuw logo Een keur aan muzikale evenementen en een nieuw logo werden vandaag aan het einde van de middag gepresenteerd door de Goorse muziekvereniging Apollo dat volgend jaar 100 jaar bestaat. […]
  • Apollo-expositie nu naar verzorgingstehuizen10 januari 2020 Apollo-expositie nu naar verzorgingstehuizen Een groot deel van de expositie '100 jaar Apollo', die in de afgelopen maanden te bewonderen was in het Goors Historisch Museum is verhuisd naar woonzorgcentrum Herfstzon. Daar werd de […]
  • Kaartverkoop voor spetterend slot Apollo gestart19 november 2019 Kaartverkoop voor spetterend slot Apollo gestart Muziekvereniging Apollo sluit haar 100-jarig jubileum af met een evenement waar nog lang over gesproken gaat worden. Apollo houdt het nog even een beetje mysterieus. En dat is ook precies […]
  • Oald Goor: Toen Apollo vijftien werd13 februari 2019 Oald Goor: Toen Apollo vijftien werd Apollo is dit kalenderjaar jarig. Het Goorse muziekgenootschap bestaat maar liefst 100 jaar. Een mijlpaal waarbij de redactie van Oald Goor haar vingers aflikt en bovenal op gezette […]
  • Apollo houdt reünie voor alle leden7 mei 2019 Apollo houdt reünie voor alle leden Muziekvereniging Apollo organiseert op 12 oktober een feestelijke reünie voor alle mensen die in de afgelopen honderd jaar lid zijn geweest. De aanwezigen kunnen genieten van […]