Duurzaamheid bij Hector

De final touch was de plaatsing van 44 zonnepanelen. Het clubgebouw van SV Hector is daarmee bijna op alle fronten duurzaam. Eerder werd het dak al voorzien van nieuwe isolatie en zijn er kunststofkozijnen met driedubbel isolatieglas geplaatst. Daarnaast is er een nieuwe energiezuinige koeling en LED-verlichting. De duurzame maatregelen op ’t Doesgoor zijn onder meer tot stand gekomen door een leger aan vrijwilligers en enkele Goorse bedrijven. Daarnaast deed de club van 100 van de groen witten een duit in het zakje en kwam er een bijdrage via de clubkas-campagne van de Rabobank.


Gerelateerde berichten

  • GFC gaat accommodatie grondig verbouwen15 maart 2016 GFC gaat accommodatie grondig verbouwen Voetbalvereniging GFC gaat het eigen kleedkamer-gebouw grondig verbouwen. Ook het clubhuis d'Oale Goorsche' krijgt een facelift. De modernisering van de accommodatie is een langgekoesterde […]
  • Uniek aardgasloos huis in Goor te bezichtigen6 november 2018 Uniek aardgasloos huis in Goor te bezichtigen Een volledig aardgasloos huis met behulp van zogenoemde PVT-panelen waarmee zowel electriciteit als warmte wordt gehaald uit zonnepanelen, wordt op dit moment gebouwd in de Goorse […]
  • Stadsraad zoekt leden voor werkgroep energiezuinig wonen28 november 2017 Stadsraad zoekt leden voor werkgroep energiezuinig wonen De Goorse Stadsraad is op zoek naar Gorenaren die zich in een werkgroep in willen zetten om te komen tot de verduurzaming van de woningen in het Goorse. Deze werkgroep wil in de maand […]
  • Bomvolle kantines tijdens Playbackshows Hector en Twenthe13 januari 2020 Bomvolle kantines tijdens Playbackshows Hector en Twenthe Het is een beproefd concept en altijd een garantie voor gezelligheid en succes. De Playbackshows aan het begin van het jaar bij SV Hector en vv Twenthe. Gisteren was het weer zover nadat […]
  • Openbare WiFi in het Goorse stadshart30 mei 2017 Openbare WiFi in het Goorse stadshart De kans is groot dat er nog dit jaar een openbaar WiFi-netwerk komt in het centrum van Goor. In een nieuwsbrief die door de gemeente aan lokale ondernemers is gestuurd staat dat er wordt […]