Drama voor Kloots, geen Nederlandse titel na valpartij

Een hele bittere pil voor Cliff Kloots. In de laatste twee wegraces van het seizoen liet hij zich toch nog van de troon stoten door Danny van der Sluis, zie zich op zijn beurt verrassend kroonde tot kampioen van het ONK in de SuperCup 1000-klasse. Klassementsleider Kloots verspeelde een voorsprong van negen punten, nadat hij in de eerste omloop onderuit ging. Op dat moment lag hij zelfs nog aan de leiding van de rit. In de laatste race kwam de winst van Van der Sluis niet meer in gevaar.

Gerelateerde berichten

  • Motorcoureur Kloots knijpt in de remmen18 mei 2020 Motorcoureur Kloots knijpt in de remmen Cliff Kloots stopt met het rijden van wedstrijd. Na bijna vijftien jaar actief te zijn geweest, knijpt de Goorse motorcoureur in de remmen met zijn Team Cliffracing. "Na bijna vijftien […]
  • Kloots maakt het spannend in strijd om nationale titel17 september 2019 Kloots maakt het spannend in strijd om nationale titel De Goorse motortcoureur Cliff Kloots is er niet in geslaagd om in het afgelopen weekeinde de negende wedstrijd in de strijd om het Open Nederlands Kampioenschap Supersport 1000, op zijn […]
  • Kloots wint weer in Duitsland: titel lonkt17 augustus 2019 Kloots wint weer in Duitsland: titel lonkt De Goorse wegracer Cliff Kloots heeft ook de tweede wedstrijd in het Duitse Osschersleben op zijn naam gebracht. In de strijd om het Open Nederlands Kampioenschap in de Supercup […]
  • Kloots wint eerste wedstrijd in Oschersleben16 augustus 2019 Kloots wint eerste wedstrijd in Oschersleben Cliff Kloots is blijft op koers voor de eindzege in het Open Nederlands Kampioenschap. De Goorse motorcoureur won op het circuit van het Duitse Oschersleben de eerste van twee […]
  • Kloots excelleert in Frankrijk en pakt koppositie in kampioenschap27 juli 2019 Kloots excelleert in Frankrijk en pakt koppositie in kampioenschap Een uitstekend weekeinde voor de Goorse motorcoureur Cliff Kloots in het Franse Dijon-Prenois. De wegracer won daar in de strijd om het Open Nederlands Kampioenschap Supercup 1000, de 6e […]