Kaartverkoop Grote Goorse Kerstrevue vandaag van start

Tickets voor de Goorse Grote Kerstrevue zijn vanaf vandaag te koop bij Café De Ster en Primera De Bandijk. De Revue is op de vrijdagen en zaterdagen 13,14,20 en 21 december in de achterzaal van De Ster. Toegangsbewijzen zijn voor €15 te koop. De Grote Goorse Kerstrevue wordt gemaakt door het Goorse cabaretduo Bert Eeftink en Paul Schabbink. Zij maakten twee keer eerder een Goorse Revue die veel lof oogstte en leidde tot uitverkochte zalen. Het duo krijgt ook dit keer weer muzikale hulp van Marcel Mengerink. Daarnaast zullen ook andere Goorse artiesten ten tonele verschijnen maar daarover zal later meer bekend worden. “Het wordt weer een aaneenschakeling van hilarische sketches en filmpjes én liedjes” zegt Eeftink. “Alles in de kerstsfeer dit keer en weer zo Goors als het maar kan en onder het genot van een hapje en een drankje.”

vlnr: Paul Schabbink, EricWeerkamp, Bert Eeftink, May Weerkamp en Marcel Mengerink. Foto: Barbara Trienen Photography