Sleutel met klompjes gevonden

Er is een sleutel gevonden met daaraan een paar klompjes. De eigenaar kan contact opnemen met 06-19018660.

Gerelateerde berichten

  • Skoda-sleutel gevonden Scherpenzeelseweg30 september 2019 Skoda-sleutel gevonden Scherpenzeelseweg Langs de Scherpenzeelseweg, ter hoogte van hockeyclub GMHC, is een Skoda-autosleutel gevonden. Mist u deze, neem dan contact op met aarsentim@nullgmail.com.
  • Kat vermist omgeving Kerkstraat (Update)20 augustus 2019 Kat vermist omgeving Kerkstraat (Update) Skittels, een 1 jaar oude kat, is sinds gisteren vermist geraakt vanaf de Heijinksweg / /Kerkstraat. Skittels heeft een zwarte vacht en is gechipt. Heeft u informatie over de […]
  • Bril gevonden in het centrum13 september 2019 Bril gevonden in het centrum In de buurt van de ABN-bank is een bril gevonden. De eigenaar kan contact opnemen met 06-23129455.
  • Gewonde kat gevonden Laarstraat / Blauwververij12 juni 2019 Gewonde kat gevonden Laarstraat / Blauwververij Op de hoek van de Laarstraat / Blauwververij is vanmorgen een gewonde kat gevonden. Ze is waarschijnlijk aangereden en is naar de dierenkliniek aan de Hengevelderstraat gebracht. Ze […]
  • Sleutelhanger / knuffel gevonden25 juli 2019 Sleutelhanger / knuffel gevonden In de Herman Heijermansstraat is een sleutelhanger / knuffel gevonden. De eigenaar kan contact opnemen met 06-19018660.