Grootouders Isra blij met dood Khadaffi

De grootouders van de ontvoerde Isra zijn verheugd met de dood van kolonel Khadaffi in Libië, meldt RTV Oost. Het Goorse meisje werd zeven jaar geleden ontvoerd door haar Libische vader. Sinds de verdwijning proberen haar grootouders contact met haar te krijgen. Met de dood van Khadaffi verwachten de grootouders dat ze Isra sneller te zien krijgen. (Foto: RTV OOst)

Gerelateerde berichten

  • riaodermatt24 november 2011 Odermatt zoekt kerstspullen voor Ghana Ria Odermatt hoopt tijdens de kerstmarkt op 11 december in het Goorse stadshart de nodige kerstspullen te verkoop. De Goorse is dan ook op zoek naar overtollige kerstspullen, zoals […]
  • Discussie over Paardenmarkt nog niet beslecht27 november 2019 Discussie over Paardenmarkt nog niet beslecht Het blijft de gemoederen bezig houden. Het verplaatsen van de Goorse Paardenmarkt naar september kan niet op veel goedkeuring rekenen. Dat blijkt uit de tussenstand van de poll op deze […]
  • Klaassen tweede in Thetis Cup4 juli 2011 Klaassen tweede in Thetis Cup De Goorse Lieke Klaassen is afgelopen weekend met de Nederlandse waterpolosters tweede geworden in de strijd om de Thetis Cup. Dit vierlandentoernooi werd afgewerkt op het Griekse eiland […]
  • Goorsnieuws komt met jaaroverzicht 20134 december 2013 Goorsnieuws komt met jaaroverzicht 2013 De redactie van Goorsnieuws.nl blikt in een extra krant volgende week nog één keer uitgebreid terug op het unieke jaar 2013. Het was een turbulent jaar voor Goor. Zo vierde ’t Twentse […]
  • Goed spelend Hector speelt gelijk25 maart 2018 Goed spelend Hector speelt gelijk Zowel Hector als TVO wisten zondagmiddag niet te scoren. De Hectorianen speelden een goede wedstrijd maar kregen de ballen er simpelweg niet in. Vanaf het begin was het een leuke […]