Run op kaarten Goorse Kerstrevue

De voorverkoop voor de Grote Goorse Kerstrevue gaat enorm hard. Voor de laatste zaterdag (21 december) zijn gisteren, na de start van de verkoop, binnen no time alle tickets verkocht. Ook de verkoop voor de andere avonden (13,14- en 20 december) gaat erg snel. De Grote Goorse Kerstrevue wordt gemaakt door Bet Eeftink en Paul Schabbink en is de derde Goorse Revue van het duo dat eens in de twee jaar een dergelijke show in Goor op de planken kan brengen. De revue is in de achterzaal van Café De Ster. Naast het Goorse cabaretduo zullen ook een aantal andere Goorse artiesten acte de presence geven, net voor de kerstdagen.

Gerelateerde berichten

  • Reggehof roept op om tickets te bewaren20 april 2020 Reggehof roept op om tickets te bewaren De Reggehof roept bezoekers op om reeds gekochte tickets voor voorstellingen in het Goorse theater te bewaren en later te benutten als de theaters weer open morgen na de Corona-crisis. De […]
  • Serie jubileumvoorstellingen Helligen Hendrik naar 202123 april 2020 Serie jubileumvoorstellingen Helligen Hendrik naar 2021 De ‘Zotte Zomer Parade’ van Helligen Hendrik schuift een jaartje op. Oorspronkelijk zou Hendrik deze zomer zijn koperen jubileum vieren met een feestelijke toer langs een aantal […]
  • Extra voorstelling Goorse Leegstandsrevue3 november 2016 Extra voorstelling Goorse Leegstandsrevue Er komt een extra voorstelling van de Grote Goorse Leegstandsrevue op donderdagavond 8 december. Dit is besloten na de run op kaarten voor vrijdag de 9e- en zaterdag 10 december. Die waren […]
  • Extra voorstelling Goorse Kerstrevue4 november 2019 Extra voorstelling Goorse Kerstrevue Er komt een extra voorstelling van de Grote Goorse Kerstrevue op zondag 22 december. De vier shows die in de achterzaal van De Ster op 13,14,20- en 21 december worden gegeven waren in een […]
  • Run op kaarten Goorse Revue (UPDATE)28 oktober 2016 Run op kaarten Goorse Revue (UPDATE) Er was vandaag een run op toegangskaarten voor de Goorse Leegstandsrevue. Bij Primera De Bandijk en café De Ster waar de voorverkoop vanochtend startte, waren de kaarten voor de […]