Workshops voor kids in de bieb

In de herfstvakantie vinden in de bibliotheek een aantal workshops plaats. Op donderdag 24 oktober kunnen kinderen deelnemen aan iMotion en Bibberspiraal. De aftrap is om 10.00 uur, deelname is gratis.

Gerelateerde berichten

  • Inloopspreekuur openbaar vervoer voor senioren10 november 2019 Inloopspreekuur openbaar vervoer voor senioren De zogenoemde OV-ambassadeurs beantwoorden komende dinsdag (12 november) weer de nodige vragen tijdens het maandelijkse inloopspreekuur in de Goorse bibliotheek. veel gestelde vragen over […]
  • Bieb kleurt ook rijk2 juli 2019 Bieb kleurt ook rijk Tijdens¬†Kleurrijk in de Hof,¬†komende zaterdag, is er weer veel leuks te beleven bij de bibliotheek Goor. Voor de jongste kinderen staat de Gele Verhalenbus op het plein voor de spannende […]
  • OV-spreekuur voor senioren in de bibliotheek12 januari 2020 OV-spreekuur voor senioren in de bibliotheek Er is komende dinsdag, 14 januari, weer een spreekuur over het gebruik van het openbaar vervoer voor senioren. Dat is tussen 10:00 uur en 11:30 uur in de Goorse bibliotheek. De zogenoemde […]
  • Inloopspreekuur OV in de bibliotheek5 september 2019 Inloopspreekuur OV in de bibliotheek De zogenoemde OV-ambassadeurs komen op dinsdag 10 september weer naar Goor om vragen te beantwoorden tijdens het maandelijkse inloopspreekuur over reizen met de bus en met de trein. Dit […]
  • Tips voor senioren over reizen met het openbaar vervoer25 september 2018 Tips voor senioren over reizen met het openbaar vervoer Er zijn veel senioren die nog steeds veel moeite hebben hoe het reizen met openbaar vervoer van en naar Goor werkt. Hoe vraag moet een OV-chipkaart worden aangevraagd? Hoe werkt de 40% […]