Workshops voor kids in de bieb

In de herfstvakantie vinden in de bibliotheek een aantal workshops plaats. Op donderdag 24 oktober kunnen kinderen deelnemen aan iMotion en Bibberspiraal. De aftrap is om 10.00 uur, deelname is gratis.

Gerelateerde berichten

  • Inloopspreekuur openbaar vervoer voor senioren10 november 2019 Inloopspreekuur openbaar vervoer voor senioren De zogenoemde OV-ambassadeurs beantwoorden komende dinsdag (12 november) weer de nodige vragen tijdens het maandelijkse inloopspreekuur in de Goorse bibliotheek. veel gestelde vragen over […]
  • Bieb kleurt ook rijk2 juli 2019 Bieb kleurt ook rijk Tijdens Kleurrijk in de Hof, komende zaterdag, is er weer veel leuks te beleven bij de bibliotheek Goor. Voor de jongste kinderen staat de Gele Verhalenbus op het plein voor de spannende […]
  • Inloopspreekuur OV in de bibliotheek5 september 2019 Inloopspreekuur OV in de bibliotheek De zogenoemde OV-ambassadeurs komen op dinsdag 10 september weer naar Goor om vragen te beantwoorden tijdens het maandelijkse inloopspreekuur over reizen met de bus en met de trein. Dit […]
  • Tips voor senioren over reizen met het openbaar vervoer25 september 2018 Tips voor senioren over reizen met het openbaar vervoer Er zijn veel senioren die nog steeds veel moeite hebben hoe het reizen met openbaar vervoer van en naar Goor werkt. Hoe vraag moet een OV-chipkaart worden aangevraagd? Hoe werkt de 40% […]
  • Bibliotheek helpt met belastingaangifte20 maart 2019 Bibliotheek helpt met belastingaangifte Digitaal belastingaangifte doen is voor veel mensen een ingewikkelde klus. De Bibliotheek en Salut gaan inwoners van Goor om die reden de helpende hand bieden. In april is er elke vrijdag […]