Stoevelaar maakt plaats voor nieuwe gebouwen

Het was decennia lang een gezichtsbepalende flat bij de binnenkomst van Goor vanaf de richting Markelo maar dat gaat veranderen want De Stoevelaar wordt nieuw gebouwd. Ook de rest van het terrein eromheen zal worden her ontwikkeld. De nieuwbouwplannen heeft geen gevolgen voor het aantal woonplekken. Dat zal gelijk blijven.

Volgens Carint Reggeland gaan straks bewoners in kleinschalige woonvormen samenleven met voor elke woongroep een gezamenlijke ingerichte woonkamer en keuken. Alle bewoners krijgen een eigen badkamer en een woon-slaapkamer met personenalarmering. De Wheehof wordt ingepast op het nieuwe Stoevelaar-terrein terwijl de toekomst van de aanleunwoningen nog ongewis is. Die worden óf meegenomen in de nieuwbouw óf in een renovatietraject. Wanneer de nieuwbouw een aanvang zal nemen is ook nog onbekend. Carint Reggeland wil de plannen eerst verder vorm geven.

Gerelateerde berichten

  • Stoevelaar en Wheehof zoeken vrijwilligers29 maart 2017 Stoevelaar en Wheehof zoeken vrijwilligers De Goorse woonzorgcentra De Stoevelaar en De naastgelegen Wheehof zijn dringend op zoek naar vrijwilligers die werkzaam willen zijn bij verschillende afdelingen en bij diverse […]
  • Inloopochtenden bij dagvoorziening Binnenhof20 februari 2019 Inloopochtenden bij dagvoorziening Binnenhof Dagvoorziening Binnenhof in De Stoevelaar gaat op elke eerste maandag van de maand gratis inloopochtenden houden. Iedereen kan dan vrijblijvend een kijkje komen nemen en een kopje koffie […]
  • Minicursus afvallen bij De Stoevelaar14 maart 2015 Minicursus afvallen bij De Stoevelaar Carint Reggeland organiseert in Goor een minicursus afvallen. Onder de titel “Afvallen de Baas is het de bedoeling om in één bijeenkomst tot resultaat te komen. Dit onder begeleiding van […]
  • Flatgebouw Stoevelaar wellicht tegen de vlakte20 mei 2015 Flatgebouw Stoevelaar wellicht tegen de vlakte Het is een gezichtsbepalend gebouw bij de ingang van Goor aan de westkant maar de vraag is of hoofdgebouw van de Stoevelaar er over enkele jaren nog wel staat. De toekomst van de flat is […]
  • Groene vingers gezocht voor belevingstuin Stoevelaar9 oktober 2019 Groene vingers gezocht voor belevingstuin Stoevelaar Carint Reggeland zoekt vrijwilligers die willen helpen in het onderhoud van de belevingstuin van De Stoevelaar. Deze tuin bestaat uit een moestuin, bloementuin, kruidentuin en […]